Koutlis Honey - Potamia

Moderator: Publicitate

Koutlis Honey - Potamia

Mesaj necititde Publicitate » Mar Iun 23, 2020 10:07 pm

Koutlis Honey

https://www.youtube.com/watch?v=zRsaO1rGlRw
a.jpg
aa.JPG
aaa.jpg

Acum 40 de ani în Potamia, Thassos, combinând dragostea pentru miere și natură, bunicul meu a început ca amator și cu puținele cunoștințe pe care le avea despre apicultură, o producție mică.
Cu pasiune și, desigur, acordând prioritate calității înalte a materiilor prime din stupii micii familii, a creat gustul autentic, pe care chiar și astăzi îl păstrăm intact. Câțiva ani mai târziu, urmând pașii tatălui său, tatăl meu, Christos Koutlis, a participat activ la activitate. Cu idei proaspete, dăruire absolută și dorința de a investi în apicultură, a făcut primii pași pentru dezvoltarea și diversificarea afacerii familiale. Creează o unitate apicolă la standarde actuale, cu accent pe calitate și menținând totuși toate acele caracteristici care au făcut ca mierea să iasă în evidență. Combinând excelentul know-how, stilurile de pionierat inovatoare, dar urmând întotdeauna tradiția, el compune un produs unic, mierea Koutlis.
b.JPG
b1.JPG
b1a.JPG
b2.JPG
b2a.JPG
b3.JPG
IMG_2238.JPG

Astăzi, urmând pașii bunicului și ai tatălui meu și cu încredere absolută în cunoștințele acumulate de 3 generații, am decis să pun propria mea marcă pe miere, produsul care este legat explicit de familia mea, de locul meu de origine și de amintirile din copilărie.
Reînnoită, dar fără a lăsa de-o parte elementele istoriei noastre, care ne fac să ieșim în evidență, combinând apicultura tradițională cu standarde moderne și cu cea mai recentă tehnologie, am creat noua noastră identitate, cu fagurele caracteristic ca materia primă cea mai pură și familia datând de trei generații, care continuă să evolueze.
p.jpg
p1.JPG
p2.JPG
p3.JPG
p4.jpg
p5.jpg
p6.jpg

Inspirați de tradiția greacă, dar cu viziunea viitorului, vom continua să combinăm tehnologia și pasiunea pentru miere, pentru a aduce pe masa dumneavoastră una dintre cele mai renumite mieri de înaltă gastronomie de pe insula Thassos.
Un gust pe care sperăm să-l iubiți la fel de mult ca noi.
Dimitrios Koutlis
s1.JPG
s2.JPG

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% ... !4d24.7357
Potamia
Website: http://www.koutlishoney.com/
Facebook: https://www.facebook.com/koutlishoney/
Tel.: +30 697 272 1954

These users thanked the author Publicitate for the post (total 2):
dementialApril
Publicitate
ForumThassos.RO
 
Mesaje: 1174
Membru din: Mie Oct 15, 2014 8:08 pm
Has thanked: 96 times
Been thanked: 2204 times

Înapoi la Produse

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori


evomag.ro
lilasperfumery.ro