Traditional Fishing Trips

Pescuit de neuitat

Excursii de pescuit la Traditional Fishing Trips, Portul Nou Limenaria. Flexibilitate, confort, și experiențe marine captivante. Rezervați acum pentru aventura perfectă în lumea pescuitului.

Traditional Fishing Trips din Portul Nou Limenaria, specializați în organizarea de excursii de pescuit, oferă oportunități captivante pentru iubitorii de activități marine.

Excursiile sunt programate atât dimineața, între 09:00 și 12:30, cât și seara, între 17:00 și 20:30. Astfel se oferă clienților flexibilitate în alegerea momentului potrivit pentru experiența lor de pescuit. Acestea sunt structurate pe categorii, inclusiv ziua pescuitului homarului, ziua pescuitului peștelui roșu și ziua pescuitului la undiță, pentru a satisface diversele preferințe ale participanților.

Cu o capacitate de 10 persoane, barca asigură un cadru intim și prietenos pentru experiența de pescuit. Participanții beneficiază de ustensile de pescuit și momeală, iar confortul este sporit de prezența cafelei și a sucului. La finalul excursiei, peștele prins revine celui care l-a pescuit, turistul având opțiunea de a-l pregăti proaspăt, în colaborare cu tavernele partenere.

Rezervările pot fi efectuate telefonic sau la chioșcul de bilete din Portul Nou al Limenariei, cu condiția plății în avans a unei sume fixe pentru a garanta locul.

Pentru cei interesați să exploreze mările în mod independent, Traditional Fishing Trips oferă și servicii de închiriere bărci de agrement. Portul Nou Limenaria este locul de întâlnire pentru această opțiune de recreere, așteptându-i cu brațele deschise pe cei dornici de aventură pe valuri.

Date de contact Traditional Fishing Trips:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57506

Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/bilitrifonova.bili
Tel.: +30 6981318393 Villi

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - diversitatea excursiilor: pescuit homar, pește roșu sau la undiță; - atmosferă intimă: Barca are o capacitate de 10 persoane; - confort asigurat: ustensile, momeală, cafea și suc oferite participanților; - flexibilitate în programare: excursii dimineața și seara după orarul convenabil.

Limenaria
Direcții