Marialena Hotel

Hotel primitor, pentru familia dumneavoastră

Descoperiți experiența perfectă la Hotelul Marialena, Potos. Camere confortabile, piscină relaxantă și atmosferă primitoare. Rezervați acum pentru o vacanță de neuitat în Thassos.

Cu o locație ideală la doar două minute de mers pe jos de centrul orașului Potos și la patru minute de plajă, Hotelul Marialena vă oferă o experiență de neuitat în Thassos. Anterior cunoscut sub numele de Hotel Maria, acesta și-a schimbat numele, dar a păstrat aceeași atmosferă prietenoasă și primitoare.

Hotelul Marialena vă pune la dispoziție o varietate de opțiuni de cazare, de la studiouri confortabile pentru 2-3 persoane la apartamente spațioase pentru 4-5 persoane. Fiecare cameră beneficiază de atenție specială în ceea ce privește curățenia și designul, garantându-vă o ședere plăcută și relaxantă.

Cu serviciu de curățenie zilnic și un seif disponibil la recepție pentru obiecte de valoare, vă puteți bucura de confortul și siguranța necesare în timpul șederii dvs. Toate camerele sunt echipate cu aer condiționat, TV, telefon și Wi-Fi, asigurându-vă că sunteți conectat și relaxat în același timp.

Studiourile includ o cameră spațioasă, bucătărie și baie cu duș, oferindu-vă intimitatea și confortul necesare. Balconul sau terasa cu mese și scaune reprezintă locul perfect pentru a admira apusul soarelui sau pentru a vă relaxa după o zi plină de aventuri.

Apartamentele, potrivite pentru 4-5 persoane, dispun de două dormitoare, o bucătărie complet utilată și o baie cu duș. Balconul sau terasa sunt locurile ideale pentru odihnă și pregătirea pentru o nouă zi de explorare a insulei.

După o zi la plajă, relaxați-vă în piscina Hotelului Marialena și savurați soarele pe șezlongurile gratuite. Piscina pentru copii este perfectă pentru cei mici, iar barul de la piscină vă așteaptă cu băuturi răcoritoare și programe TV prin satelit.

Copiii sunt bineveniți la Hotelul Marialena. Aici îi așteaptă înghețată, gustări și o zonă de joacă special amenajată pentru distracție nelimitată. Pentru cei mai mari, o zonă de distracții se află la doar 60 de metri distanță.

Cu un personal experimentat și dedicat, Hotelul Marialena vă întâmpină cu ospitalitatea greacă autentică din Thassos. Cu mulți ani de experiență, suntem dedicați să vă oferim o ședere plină de confort și satisfacții. Rezervați acum și experimentați frumusețea insulei Thassos la Hotelul Marialena!

Date de contact Hotel Marialena

Localizare: Potos
Telefon: (+30) 25930 51212
Fax: (+30) 25930 52179
Email: hotelmarialena@gmail.com
Website: https://marialena-thassos.gr/ro/

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - curățenia exemplară; - apropierea de plajă și de centru; - confortul oferit de apartamentele și studiourile hotelului; - piscina pentru adulți și piscina pentru copii.

Potos
Direcții