Sourinis Sweets – Theologos

Bucurie într-o înghițitură

Descoperiți deliciile autentice ale dulciurilor grecești la Magazinul Sourinis Sweets din pitorescul Theologos, Thassos. Produse tradiționale de înaltă calitate, cu ingrediente proaspete și autenticitate culinară.

Magazinul Sourinis Sweets din pitorescul sat montan Theologos, se află strategic pe artera principală din zona centrală. Reputatul atelier de producție Sourinis Sweets din Theologos respectă cu strictețe standarde înalte de calitate și igienă. Acesta elaborează cu atenție dulciuri tradiționale folosind cele mai proaspete ingrediente.

Echipa își propune să dezvăluie lumii întregi deliciile dulciurilor grecești, menținând vie arta culinară tradițională și autentică. Scopul declarat este să demonstreze fezabilitatea focalizării asupra plăcerii gustului, satisfăcând simultan exigențele consumatorilor pentru siguranță și puritate. În cadrul fabricii, se produc dulciuri tradiționale care asigură o alimentație completă și echilibrată, beneficiind de ingrediente sănătoase, precum fructe și miere de Thassos.

Atelierul de producție adoptă cele mai moderne standarde, având ca prioritate producerea de dulciuri tradiționale de înaltă calitate, precum dulcețuri, gemuri și miere. Se acordă o atenție deosebită nu doar produselor de elită, ci și relațiilor personale cu clienții. Tradiționalul desert grecesc, servit într-o linguriță și însoțit de un pahar de apă, reprezintă o practică centenară renumită la nivel global.

PRODUSE

Dulciurile tradiționale Sourinis Sweets sunt obținute din ingrediente pure și miere de Thassos. Gama diversificată cuprinde miere cu fructe, miere de pădure, miere de cimbru, miere de portocale, miere cu nuci, miere de pin din Thassos, mix dulce, dulcețuri și gemuri din mandarin, pepene, vanilie, trandafir, căpșună, pergamot, flori de bigarade (bitter orange), cireșe, vișine, lămâie, dovleac, nuc, smochine, portocale. În magazinele Sourinis Sweets, clienții pot găsi, de asemenea, măsline, ulei de măsline și numeroase alte produse tradiționale specifice insulei Thassos.

Date de contact Sourinis Sweets – Theologos:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.69164
Theologos
Website: https://www.sourinis.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/sourinis/
Tel.: +30 2593031438
+30 6932479347, +30 6932021289
E-mail: sourinis@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - tradiția autentică: delicii grecești cu rețete străvechi și ingrediente proaspete; - calitatea superioară: standarde înalte în producția de dulciuri tradiționale de înaltă calitate; - diversitate gourmet: o gamă bogată de produse, inclusiv dulcețuri, gemuri și miere; - experiența autentică: atmosfera grecească autentică și relații personale cu clienții.

Theologos
Direcții