AquaPark Maries

Distrează-te în siguranță!

AquaPark Maries, prima destinație acvatică în estul Macedoniei și Tracia, oferă distracție inedită pentru toate vârstele, într-un mediu sigur și unic. Descoperiți relaxarea și aventura într-un peisaj captivant

Parcul acvatic AquaPark Maries din Skala Maries reprezintă prima destinație de acest gen în estul Macedoniei și Tracia. Situat pe plaja Platana, acesta oferă o experiență inedită de recreere pentru toate vârstele.

De la cei mai mici membri ai familiei până la cei cu experiență, toți vizitatorii se vor bucura de momente de relaxare și bucurie pe plaja Platana. Situat strategic în frumosul Skala Maries, direct pe malul mării, parcul devine locul ideal pentru petrecerea timpului liber alături de cei dragi. Acesta nu oferă doar o varietate extinsă de activități acvatice. Oferă și zone special amenajate pentru alergat și sărituri, toate sub atenta supraveghere a salvamarilor experimentați.

Prin parteneriatul strâns cu faimosul Sunset Beach Bar Thassos, AquaPark Maries redefinește conceptul de distracție și relaxare, oferind vizitatorilor săi o combinație perfectă pe întreaga insulă. Această colaborare de excepție asigură nu doar facilități premium ci și un ambient prietenos și primitoare, transformând fiecare moment într-o experiență memorabilă.

AquaPark Maries devine astfel opțiunea de top pentru ore nesfârșite de divertisment într-un mediu sigur și unic. Descoperiți plăcerea jocului și a relaxării într-un cadru ce promovează distracția într-un mod responsabil și captivant, transformând fiecare zi petrecută aici într-o poveste nespus de frumoasă și memorabilă. Alegeți AquaPark Maries pentru a vă îmbogăți viața cu momente de bucurie și aventură într-un paradis acvatic.

Detalii de contact AquaPark Maries:

Localizare: Skala Maries
Facebook: The AquaPark Maries
Website: https://theaquaparkmaries.gr/
Informații și rezervări
E-mail: teocozio1@gmail.com
Tel.: Theodoros +306973797605
Nikos +306948308954

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Maries
Direcții

Recomandăm pentru: - experiența inedită: parcul oferă distracție unică pentru toate vârstele, inovație recreativă; - că este primul din regiune: fiind primul parc acvatic, oferă exclusivitate și originalitate; - varitatea activităților: atracții diverse, de la alergat la sărituri, pentru toți; - colaborare premium: parteneriatul cu Sunset Beach Bar aduce facilități premium și distracție garantată.

Skala Maries
Direcții