Psili Ammos Beach Bar

Vibe estival perfect

Descoperă Psili Ammos Beach Bar, locul perfect pentru vară: muzică diversă, construcții de lemn, băuturi alese și peisaje magnifice, de la răsăritul la apusul soarelui.

Psili Ammos Beach, situată în sudul insulei Thassoss, la 12 km de Potos. Este o afacere de familie care se bucură de succes, din anii 1980 și până în prezent. Primitorul complex constă în: Psili Ammos Fish Restaurant Restaurant cu specific pescărescPsili Ammos Beach Bar și Psili Ammos Luxury Rooms – camere de închiriat .

Beach Barul este deosebit de popular printre adolescenți si tineri de toate vârstele .
Construcțiile realizate cu respect pentru peisajul deosebit de pitoresc, au ca notă dominantă lemnul. Buștenii naturali susțin acoperișul de lemn deasupra barului, aducând răcoarea și umbra munților Thassiani chiar lângă plajă.

Muzica este adecvată stării de spirit caracteristică vacanței de vară. Psili Ammos este ideal pentru: dans, petreceri, înot, grătar pe plajă … Puteți asculta diferite genuri de muzică, cum ar fi reggae, house, hip-hop, R’n’B, latino, disco, rock și lounge, alese pentru a satisface toate gusturile, mixate de un dj cu experiență în a oferi momente memorabile.

Psili Ammos Beach vă așteaptm să începeti ziua bună, cam pe la ora 10:00 dimineața cu o varietate de cafele, iar pe măsură ce timpul trece, să trecem la milkshake-uri speciale, sucuri proaspete, băuturi alcoolice, bere, shot-uri și cocktail-uri …

Psili Ammos Beach Bar este renumit pentru barca de lemn realizată manual, care servește, de asemenea, pe post de bar.

Savurând o băutură aici, ai acces la un loc magic, cu o vedere magnifică asupra apei cristaline și a nisipului alb.

Seara târziu, locul este potrivit pentru relaxare, sa încheiem ziua- admirând în liniște, un frumos apus de soare, apus pe care doar aici il puteti intâlni.

Psili Ammos Beach Bar vă asigură:
• servire rapidă de dimineața și până la apusul soarelui;
• băuturi de cea mai bună calitate;
• cocktail-uri incredibile;
• petreceri;
• șezlonguri si umbrele;
• dușuri;
• volei pe plajă.

Date de contact Psili Ammos Beach Bar:

https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 3078?hl=en
https://www.facebook.com/beachbarpsiliammosthassos
http://www.psiliammos.com/en/beachbar– … ummer.html
E-mail: psiliammos2014@gmail.com
Tel.: +30 2593 052880

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm Psili Ammos Beach Bar pentru: - Ambianța deosebită și arhitectura din lemn, integrată perfect în peisaj. - Playlist variat, de la reggae la disco, pentru toate gusturile. - Ofertă extinsă de băuturi, de la cafea la cocktail-uri inedite. - Experiență completă, de la răsărit la apus, cu priveliști magnifice.

Astris
Direcții
plaja a