Dive Pirates - Skala Sotiros

Moderator: Publicitate

Dive Pirates - Skala Sotiros

Mesaj necititde Publicitate » Lun Mai 10, 2021 3:39 pm

Dive Pirates vă așteaptă în Skala Sotiros, pentru o experiență distractivă de scufundări sau pentru cursuri la toate nivele profesionale.
1.JPG
2.jpg
3.JPG
4.JPG
5.jpg
6.JPG


Dacă aveți două ore libere și doriți să faceți sport, vă așteptăm pentru o experiență distractivă de scufundări la centrul noastru de scufundări Dive Pirates. După o scurtă instuire teoretică, vă vom învăța câteva abilități de bază și apoi instructorii noștri experimentați vă vor însoți la prima dvs. scufundare. Vom fi întotdeauna lângă tine la fiecare pas și îți garantăm siguranța și divertismentul.
a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.JPG

Scufundările recreative sunt o activitate de care aproape toată lumea se poate bucura. Pentru a se scufunda în siguranță, scafandrii potențiali trebuie să învețe câteva cunoștințe și abilități de bază. Aceste abilități nu sunt dificile, dar trebuie realizate cu îndrumarea adecvată a profesioniștilor noștri. Vom fi alături de dvs. la fiecare pas și înainte de a vă da seama, veți fi un scafandru certificat.
j.JPG
j1.JPG
j2.JPG
j3.JPG

Cu curiozitatea naturală și preferința de a învăța noi abilități, copiii de la 8 ani pot deveni buni scafandri. Centrul nostru de scufundări Dive Pirates organizează cursuri pentru copii de la vârsta de 8 ani. De asemenea, organizăm petreceri la piscină sau ape cu adâncime limitată, sub supravegherea directă a instructorilor noștri. Pachetul pentru programul de scufundări conține multe surprize, cum ar fi un prosop de plajă pentru copii, o diplomă, tatuaje temporare, autocolante pentru scufundări și jucării de plajă. Desigur, și adulților le plac toate acestea.
j4.JPG
j5.JPG
j6.JPG
t1.JPG
t2.JPG
t3.JPG
r.jpg
r1.jpg
r2.jpg
t.JPG

https://www.youtube.com/watch?v=A3YIY-MGkO4
Centrul nostru de scufundări Dive Pirates și instructorii noștri vă pot oferi îndrumare calificată, în mai multe limbi străine, pentru toate nivelurile profesionale, de la Divemaster la instructor tehnic. Putem oferi o gamă largă de instruire specializată pentru profesioniști.
Oferim cursuri educaționale de la nivelurile de recreere, la nivelurile de scufundări tehnice. Începem cu cursuri introductive de scufundări, precum Scuba Diver și continuăm cu nivele profesionale.
Dacă doriți să vă creați propriul pachet de scufundări sau dacă doriți lecții private, contactați-ne!

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% ... 4d24.55013
Skala Sotiros
Website: https://divepirates.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Dive-Pirates-T ... 4465480851
Tel.: +30 6943118421
E-mail: info@divepirates.gr
Publicitate
ForumThassos.RO
 
Mesaje: 1024
Membru din: Mie Oct 15, 2014 8:08 pm
Has thanked: 96 times
Been thanked: 2123 times

Înapoi la Servicii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori


evomag.ro
lilasperfumery.ro