A venit toamna, facem tuica!
Dar cum o facem ca sa iasa buna...?
Va invit sa dezbatem si sa schimbam experienta in acest "mestesug" (unii pot sa rada dar oamenii seriosi tac si invata... )
florin04 scrie:Un fruct cat mai copt
florin04 scrie:Cele necoapte nu pot sa dea un distilat bun... trust me!
florin04 scrie: (unii pot sa rada dar oamenii seriosi tac si invata... )
teo scrie:explicatia asta cu ~aproape coapte~ am auzit-o de la mai multe persoane care se ocupa cu distilatul, iar ~rezultatele~ lor erau chiar de exceptie.
damblagiu scrie:Nu sunt adeptul tuicii parfumate.
damblagiu scrie:Din punctul meu de vedere singura aroma si asta f discreta, trebuie sa fie cea de pruna.
damblagiu scrie:trebuie sa fie cea de pruna.
damblagiu scrie:Tuica nu trebuie sa stea in pahar, deci folosesc de regula din cele de 40cl pe care le golesc dintr-o sorbire.
HHR scrie:Mie îmi place lichiorul de mentă bine frecată !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori