Inghetata, inghetata?
image.jpg
http://www.jamilacuisine.ro/inghetata-de-ciocolata-reteta-video/
Ade scrie:M-a pus necuratu sa ma uit la 14:10. Big mistake! Ma duc sa rontai o frunza de salata mai bine.
Am facut si eu 1 data, nu mi-a placut cine stie ce. Avea si fructe...traditional e ca in filmulet?
Maria scrie:Carcatatita sper sa fie curatata. Daca nu, se scoate cerneala si se spala foarte bine locul (se intoarce pe dos). Apoi tai desupra si dedesubtul ochilor - portiunea aia se arunca. Eu nu am mai curatat, dar am vazut cum o fac la pescarie. Uite aici: https://www.youtube.com/watch?v=oPwdkFXUnJE
Iei un castron oval cu putina apa in el si incepi sa invarti la caracatita prin el pana te plictisesti, iar caracatita face un pic de spuma (stiu, suna funny), pentru fragezire.
Se pune apoi la fiert, la foc mic cu capac, cu jumatate de pahar de apa si putin otet ... 3-4 linguri, boabe de piper si fara sare, 45-50 minute. Tai fiecare picior separat, si poti sa o mananci asa, cu sare, ulei si un pic de otet/lamaie, sau o poti pune un pic pe gratar.
AlinE scrie:ce rapida ai fost! merci! maine o pun in aplicare.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori