Impresii de calatorie (18+)

Re: Impresii de calatorie (18+)

Mesaj necititde Sindrom » Vin Feb 02, 2018 1:44 pm

Ultima data cand l-ai vazut pe aifon intreg?

Sau ai ramas fara el :)
Sindrom
Super Fan Thassos
 
Mesaje: 514
Membru din: Sâm Apr 19, 2014 10:24 pm
Has thanked: 163 times
Been thanked: 1228 times

Re: Impresii de calatorie (18+)

Mesaj necititde iuliangrecu » Vin Feb 02, 2018 7:13 pm

HHR scrie:Mi-am luat aifon

Vine seful la mine astazi cu o falca-n cer si una-n pamant si zbiara:
– Am auzit ca ai poze indecente pe iPhone cu fiica mea! E adevarat?
– Da, insa nu e ceea ce crezi.
– Nu? Dar atunci ce e?
– E un Samsung Galaxy…
“A fost iar joi si maine este vineri,
A mai trecut o miercuri dupa marti,
Luni a plecat cand toti eram mai tineri,
Duminica si sambata, visati!”
Avatar utilizator
iuliangrecu
Super Fan Thassos
 
Mesaje: 3259
Membru din: Lun Ian 05, 2015 3:52 pm
Has thanked: 11237 times
Been thanked: 8580 times

Re: dinoffside

Mesaj necititde HHR » Sâm Feb 17, 2018 12:08 am

Nu dețin date concrete despre sanctificarea numitului Valentin și cu atît mai puțin despre obiceiurile pe care mentalul colectiv le-a legat de persoana dînsului. Am înțeles că trebuie să cumperi un cadou persoanei pe care o iubești. Treaba pare relativ simplă pentru necelibatari. Obligația ce incumbă acestora, sub aspectul subiectului pasiv, este simplă. Trebuie să cumpere un cadou soției. De ce ? Pentru că se prezumă că fiecare soț își iubește soția. Nu voi face discuții asupra naturii acestei prezumții. Așa merg lucrurile. Dacă ești căsătorit și nu-ți iubești soția ești, potrivit folclorului feminin: nesimțit, porc, bețiv ordinar, nerecunoscător ... ș.a.m.d. Dacă ești căsătorit și iubești altă femeie treaba e mai simplă, ești doar curvar, pentru că o femeie care iubește un bărbat căsătorit este calificată de toate femeile căsătorite drept curvă. Desigur, problema este susceptibilă de nuanțări, dar nu este momentul și locul pentru excursuri de acest gen. Am plecat spre mall să cumpăr cadou aparținătoarei. În deschidere, îmi iau o carte, ca să nu am discuții cu mine însumi despre faptul că nu mi-am luat ceva de sfîntul Valentin. Apoi, mă bag în autoservire. Mă gîndesc să iau ceva flori. Totalmente banal, oricine poate să ia flori unei femei.În plus, florile sînt moarte. Văd o grămadă de orhidee vii. Adică în glastre. Sînt peste o sută de orhidee la intrare. O hemoragie de orhidee. Fiecare al treilea bărbat ia o orhidee. Treaba este uzată moral. Mă și văd stînd ca boul, la ușă, cu orhideea în brațe. Clișeu. Trec pe lîngă cărți. Nu, nu se poate. Carte mi-am luat eu. O să zică că nu am fantezie, că nu am fost în stare să iau altceva decît mi-am luat mie. Merg la raionul de sport. Nu, nu e genul. Electrice. Nu, din astea avem. În plus, sînt scumpe. Mobilier, pas. Veselă. Nu, o să creadă că e un reproș mascat. Lenjerie intimă. Nu se cade, am depășit vîrsta legală. Parfumuri & stuff. Categoric, nu. Nu vreau să zgîndăresc vreo alergie ori, .mai rău, să generez întrebări de genul ... da cine folosește parfumul ăsta de îți place ? Pastă de dinți, apă de gură, periuță electrică. Niet, asta i-am luat acum doi ani. Textile. Nu, nu știu cît poartă. Ciocolată și pernuță roșie în formă de inimă. Exclus, e mai clișeu decît orhideea. Alimente avem. Pește. Nu, nu mîncăm pește decît în weekend și pînă atunci se strică. Sfeclă roșie. E rotundă și roșie. Se pretează și ca formă și ca culoare. Merg la raion. Produsul lipsește din stoc. În locul sfeclei zac cîteva ridichi negre. Nu, exclus. O doamnă mi-a zis că ridichea neagră găurește stomacu. Risc un dosar de ucidere din culpă sau, dacă procurorul este zelos, poate fi un omor cu intenție indirectă și nici nu pot să sper la o suspendare sub supraveghere. Las copiii pă drumuri și soacra înlăcrimată. Mă las păgubaș. Mai bine citesc cartea ce mi-am cumpărat-o și i-o povestesc pe scurt. Un cadou inedit, cu valențe culturale.
Avatar utilizator
HHR
Consilier
 
Mesaje: 5950
Membru din: Lun Iun 30, 2014 3:28 pm
Has thanked: 13476 times
Been thanked: 15906 times

Re: dinoffside

Mesaj necititde HHR » Sâm Mar 03, 2018 11:04 am

Star date 01.03.2018. Captains Log - Am comandat flori, împreună cu colegii, cu două zile înainte; din timp. Mi-a revenit o găleată de plastic plină cu buchete şi apă. Apa ajuta florile să nu moară. Ele doar agonizează. Mai sunt trei găleţi şi o cutie. Cutia e cu buchete mai pretenţioase, dar fără apă. Alea sînt decedate. O luăm din birou în birou. La mulţi ani ! O primăvară frumoasă! Ţoc – ţoc. La mulţi ani ! O primăvară frumoasă! Ţoc – ţoc. Pupături peste pupături. De la al doilea birou pupăturile se suprapun. Un coleg, după al treilea birou pupat, are ruj pe obraz. Ne rîdem. Bine că nu e pe cămaşă. Am zis să le număr, pupăturile, dar, la un moment dat, pierd şirul. Sînt amețit de parfumuri. Clar, nu mai sunt ce-am fost. Adică distributiv. Acum, distribui doar flori. O primăvară frumoasă. Ţoc – ţoc. La mulţi ani ! Alt birou, alte ţoc – ţocuri. În febra ţoc- ţocurilor, e cît pe aici să ţoc – ţoc şi un băiat. Mă opresc la timp. Să nu iasă vorbe. Ies din al-nu-știu-cîtelea birou cu un buchet în mînă. Doi colegi mă flanchează. Parcă mă conduc la altar. Se rîd. Ţin florile pe/la piept şi mă umezesc pe bluziţă. Curge umpic şi pe pantaloni. Nu contează. Ţoc-ţoc. Încerc să scap de ultimul buchet. Un coleg, mai iute de mînă, mă lasă cu ochii în soare, scapă dînsul de penultimul lui buchet. Suntem la egalitate. Îl ţin, ca proasta, la piept şi trec la următorul ţoc – ţoc. Dacă-l arunc în spate, sigur îl prinde cineva ! Flower power !
Avatar utilizator
HHR
Consilier
 
Mesaje: 5950
Membru din: Lun Iun 30, 2014 3:28 pm
Has thanked: 13476 times
Been thanked: 15906 times

Re: Impresii de calatorie (18+)

Mesaj necititde HHR » Mie Mar 07, 2018 9:51 pm

Mă duc să-l iau pe ăla mare de la pian. Ascult radio-cultural. Miștou. O emisiune cu olimpici. La fizică, matematică, informatică ... ș.a.m.d. Tocmai vorbește o adolescentă despre dragostea vieții dînsei: să izoleze adeneul din țesuturi animale. E alertă și excitată la maxim, în timp ce povestește despre metodologia izolării adeneului din țesut animal, pentru că, știe toată națiunea (romînii sînt o națiune ”de” și ”pro”- olimpici), că celula animală nu are perete celular. Nu știam. Pare lipsit de logică, dar nu pot contrazice, nici măcar mental, o olimpică. Explică, draga de ea, cum taie puțin din codița unui melc și nu știu ce face cu ea și pac (!) răsare adeneul de melc. Mi-o închipui cu mînuțele ei dotate cu degete subțiri, încolăcite pe ceva bisturiu, feliind melcul. Mare scofală, e mai umană decît francejii care îi halesc, de foame, fără vreun obiectiv științific. Ne mai spune că a lucrat și cu insecte, dar nimic, în această materie, nu se compară cu melcul. La un moment dat, cu o intonație perversă, spune că adoră mirosul de coadă de melc și că este vrăjită în timp ce se uită la recipientul în care stă adeneul (de melc), adică substanța aceea minunată care face diferența între specii. Schimb postul și mulțumesc, în gînd, Domnului, că m-a repartizat în specia care se distrează cu adeneul altor specii.
Avatar utilizator
HHR
Consilier
 
Mesaje: 5950
Membru din: Lun Iun 30, 2014 3:28 pm
Has thanked: 13476 times
Been thanked: 15906 times

Re: Impresii de calatorie (18+)

Mesaj necititde damblagiu » Joi Mar 08, 2018 3:55 pm

Crema antirid, IVYS cica are extract de melc. Asa am auzit in reclama.
Nu cere unei femei imposibilul. S-ar putea sa ti-l aduca
damblagiu
Super Fan Thassos
 
Mesaje: 5576
Membru din: Mar Ian 07, 2014 10:28 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 9114 times
Been thanked: 12072 times

Re: Impresii de calatorie (18+)

Mesaj necititde damblagiu » Vin Mar 09, 2018 8:00 am

damblagiu scrie:Crema antirid, IVYS cica are extract de melc. Asa am auzit in reclama.
Dacă Dumnezeu ar fi orânduit altfel lucrurile în lume mă întreb, cum ar fi fost ca melcoaicele să folosească crema antirid cu extract de HHR?

Trimis folosind Tapatalk
Nu cere unei femei imposibilul. S-ar putea sa ti-l aduca
damblagiu
Super Fan Thassos
 
Mesaje: 5576
Membru din: Mar Ian 07, 2014 10:28 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 9114 times
Been thanked: 12072 times

Re: dinoffside

Mesaj necititde HHR » Sâm Mar 10, 2018 10:55 am

În taxi, spre birou. Trecem prin dreptul unei covrigării (au nume sofisticate, dar tot covrigării sînt). E coadă. Șoferul rîde și zice că stă lumea la mucenici. Nu mi-a fost clară niciodată treaba cu mucenicii. Nici nu mă interesează. Orthodoxie și paste făinoase. Șoferul continuă, azi e ziua bărbaților ! Tonul folosit vibrează undeva între revanșă și răzbunare. Indubitabil, înainte de a deveni o ”stare a lumii”, prostia este individuală. Mă îndoiesc că azi e ziua bărbaților, dar apreciez că mentalul masculin mediu evoluat a născocit o astfel de reacție stupidă la hemoragia florală din ajun. Zic, fals, azi nu e ziua bărbatului. Nu se poate domle, toată lumea știe că azi e ziua bărbatului. Nu insist. Recunosc mintea monoidee, cu curs univoc, fără opreliști sau răscruci. Acest tip de minte este parazitată de certitudini, este impermeabilă la dileme sau îndoială. Se simte dator să-mi explice că certitudinea asupra zilei bărbatului, pe nouă martie, este similară certitudinii că după viteza a întîia se bagă în a doua. Dixit. Cum aș putea să spulber serenitatea acestei siguranțe atît de dibaci exemplificate ? Să nu uit, mai zice, domnul șofer, ceva de patrușpatru de pahare. Irefutabil, fiind o chestie masculină, trebuie asociată, obligatoriu, cu băutura, deși nu văd nici-un impediment major să-ți bei mințile (și) pe data de opt martie, din cel puțin mai multe motive: pentru că așa dorește mușchiul tău și/sau în cinstea/ciuda femeilor. La coborîre, plătesc contravaloarea cursei și îi urez la mulți ani, ... de ziua bărbaților.
Avatar utilizator
HHR
Consilier
 
Mesaje: 5950
Membru din: Lun Iun 30, 2014 3:28 pm
Has thanked: 13476 times
Been thanked: 15906 times

Anterior

Înapoi la Bloguri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator