Zoi’s House

Confort la mal

Confort și modernitate în apartamentul Zoi’s House din Limenas. Plajă, atracții variate și viață de noapte la doar câțiva pași distanță.

Situat în capitala insulei Limenas, apartamentul spațios denumit Zoi’s House se află la doar un minut de plaja cea mai frecventată din regiune. Acesta este situat la un etaj înalt și oferă capacitatea de a găzdui până la 8 persoane. Are trei dormitoare spațioase și un livingul în plan deschis. Dispune de facilități moderne, precum sistem de aer condiționat în toată locuința, smart TV și conexiune Wi-Fi în fiecare dormitor. De asemenea, este echipat cu o bucătărie complet utilată pentru a satisface orice nevoie culinară, iar cel mai apropiat supermarket se află la câțiva pași distanță.

Pe promenada pitorească din apropiere, oaspeții vor găsi o mulțime de opțiuni pentru a-și satisface poftele culinare, de la restaurante și baruri pe plajă până la muzee și situri arheologice deosebite. Atracțiile din zonă sunt numeroase și variate, astfel încât fiecare vizitator poate găsi ceva care să îl captiveze.

La doar 5 minute de mers pe jos se află centrul orașului, unde se pot bucura de viața de noapte, magazine de lux, galerii de artă și un parc de distracții pentru copii. Acest apartament reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță de neuitat într-un loc deosebit de pitoresc, oferind atât relaxare la plajă, cât și o gamă largă de activități culturale și distractive.

Date de contact Zoi’s House:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.71505
Limenas
Rezervări
Tel.: +306982881306
E-mail: etsigga2012@hotmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală și accesul rapid la plajă, în capitala insulei; - spațiile confortabile și modern echipate, pentru până la 8 persoane; - variația bogată de atracții turistice și opțiuni culinare în apropiere; - comoditatea facilităților moderne precum aer condiționat și Wi-Fi inclus

Limenas
Direcții