Youniq

Eleganță fără margini

Descoperă Youniq, un cochet magazin multi-brand în centrul Potosului, oferind produse de înaltă calitate pentru femei, bărbați și copii. Experimentează eleganță autentică și varietate.

Situat în zona  pietonală a stațiunii Potos, Youniq reprezintă un nou magazin multi-brand, axat pe comercializarea produselor de înaltă calitate destinate femeilor, bărbaților și copiilor. Portofoliul rafinat include nume prestigioase precum CROCS, IPANEMA, RIDER, GRENDHA, LEVI’S, SKECHERS, SALOMON, HAVAIANAS și PLATINUM FASHION.

Localizat strategic în centrul orașului, pe strada paralelă cu faleza, magazinul oferă o largă varietate de încălțăminte și îmbrăcăminte, adresându-se unui public diversificat. Youniq se angajează să ofere produse de cea mai înaltă calitate, satisfăcând astfel gusturile și preferințele clienților exigenți.

În portofoliul de mărci de renume, CROCS se distinge prin confortul inconfundabil, IPANEMA aduce în prim plan design-ul brazilian autentic, iar RIDER completează oferta cu o gamă variată de opțiuni trendy. GRENDHA emană eleganță, LEVI’S rămâne un pilon al stilului clasic, iar SKECHERS adaugă o notă sportivă distinctivă.

SALOMON, cunoscut pentru echipamentele de outdoor de înaltă performanță, găsește în Youniq un partener potrivit iar HAVAIANAS aduce spiritul brazilian în colecție. PLATINUM FASHION completează experiența de shopping cu produse moderne și versatile.

Cu un design minimalist și o ambianță elegantă, Youniq reprezintă destinația ideală pentru cei ce caută produse de calitate superioară. Echipa dedicată vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în alegerea celor mai potrivite articole, oferindu-vă o experiență de shopping memorabilă.

Descoperiți Youniq în centrul Potosului și bucurați-vă de o varietate de opțiuni vestimentare și accesorii. Magazinul vă invită să vă alăturați comunității selecte de clienți care apreciază calitatea autentică și serviciile impecabile.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 2!4d24.606
Potos
E-mail: youniq_thassos@outlook.com
Facebook: https://www.facebook.com/Youniq-Thassos-100245705884590
Instagram: https://www.instagram.com/youniqthassos/
Tel.: +30 6942424535; +30 2593052074

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - varitatea produselor de înaltă calitate pentru femei, bărbați și copii; - mărcile de renume internațional precum CROCS și SKECHERS, disponibile exclusiv; - experiența de shopping elegantă și minimalistă în inima stațiunii Potos; - echipa dedicată oferind ghidare personalizată pentru alegeri potrivite.

Potos
Direcții