Vista Al Mar

Confort lângă mare

Vista Al Mar oferă cazare confortabilă la 70 m de Golden Beach, în centrul Skala Potamia, Thassos. Dotări complete, Wi-Fi gratuit, și acces ușor la atracții locale.

Vista Al Mar oferă apartamente și studiouri la 70 de metri de Golden Beach, într-una dintre cele mai bune locații din centrul stațiunii Skala Potamia, Thassos. Aceste unități spațioase și complet echipate asigură o vacanță confortabilă în regim self-catering, fiind potrivite pentru familiile și prietenii care doresc o experiență relaxantă lângă Golden Beach.

Dotări precum aer conditionat, TV, DVD player, bucătărie, frigider, fierbător de apă, prăjitor de pâine, cafetieră, baie, uscător de păr, plasă la ferestre și balcon completează confortul oferit de unitățile noastre de cazare.

Facilitățile hotelului includ Wi-Fi gratuit, grădină, bucătărie comună și parcare, oferind oaspeților o experiență completă și plăcută.

Pe parcursul plimbării de-a lungul mării, oaspeții vor găsi numeroase cafenele, restaurante, supermarketuri și magazine, toate la doar câțiva pași distanță. Această alegere strategică facilitează accesul la toate serviciile necesare, transformând hotelul nostru într-o opțiune ideală pentru o ședere plăcută.

Șoseaua de centură din Thassos, situată la doar 300 de metri distanță, oferă oaspeților acces ușor pentru a explora frumoasa insulă, consolidând astfel atractivitatea locației noastre.

Date de contact Vista Al Mar:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.7588
Skala Potamia
Website: https://www.vistaalmar.gr/

Rezervări
Tel.: +30 25930 62198
+30 69422 48905
Fax: +30 25930 61924
E-mail: vistaalmar.thassos@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația excelentă, la 70 m de Golden Beach în Skala Potamia; - unitățile spațioase și complet echipate pentru vacanțe confortabile; - dotările moderne, inclusiv aer condiționat, Wi-Fi gratuit și facilități complete; - accesul facil la servicii locale, restaurante și șoseaua de centură a insulei Thassos.

Skala Potamia
Direcții