Violeta Pension

Confort în natură

Pensiunea Violeta, o alegere deosebită în Skala Potamia, Thassos, oferă 13 facilități premium, inclusiv aer condiționat, televizor și confortul elegant, cu priveliști către Marea Egee și Ipsarion.

Situată în pitorescul sat Skala Potamia de pe coasta de est a insulei Thassos, Pension Violeta reprezintă o alegere deosebită, datorită reputației sale legate de celebra plajă Golden Beach.

Cu un total de 13 apartamente, studiouri și camere, Pension Violeta se distinge prin facilități premium, precum aer condiționat, televizor, frigider, băi private și balcoane cu priveliști încântătoare către grădină, Marea Egee sau vârful impresionant Ipsarion, cel mai înalt munte din Thassos.

Eleganța și confortul caracterizează această vilă, unde apartamentele și studiourile sunt echipate cu bucătării individuale, iar camerele beneficiază de acces la o bucătărie comună, oferind o varietate de opțiuni pentru o ședere plăcută.

Grădina extinsă și atrăgătoare impresionează prin terenul de joacă, facilitățile pentru grătar și chioșcurile, oferind o oportunitate perfectă pentru a vă bucura de mesele alături de prieteni și familie. Parcarea generoasă și umbroasă completează oferta de facilități.

La doar 350 de metri depărtare, oaspeții pot găsi un supermarket, facilitând achizițiile necesare într-un mod convenabil și eficient. Optând pentru Pension Violeta, aceștia vor experimenta confortul la standarde înalte într-un cadru natural spectaculos, întregind astfel experiența lor thassiană.

Date de contact Violeta Pension:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.74366
Skala Potamia
Rezervări
Email info@pension-violeta.gr
Telefon: +30 25930 61833, Telefon: +30 25930 61337
Mobil: +30 69730 55457
https://www.pension-violeta.gr/index.php?l=ro

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - reputația remarcabilă legată de celebra Golden Beach din Thassos; - facilitățile premium, de la aer condiționat la balcoane cu priveliști încântătoare; - eleganța și confortul într-o vilă cu opțiuni variate de ședere; - grădina extinsă cu teren de joacă, facilități pentru grătar și chioșcuri.

Skala Potamia
Direcții