Traditional House Irina

Serenitate montană autentică

Traditional House Irina, sat de munte Theologos, oferă apartament elegant, spațios, cu facilități moderne, terasă însorită, aproape de taverne tradiționale și punct de plecare pentru drumeții montane.

Traditional House Irina se găsește în pitorescul sat de munte Theologos, la o distanță de 11 km de Potos.

Această locuință tradițională vă oferă un apartament spațios (75 m²), elegant decorat, cu 2 dormitoare, living, televizor cu ecran plat, bucătărie cu zonă de luat masa și o baie dotată cu duș și mașină de spălat.

Printre facilități se numără aer condiționat, internet wireless gratuit, televizor cu ecran plat, zonă de living, canapea extensibilă, zonă de luat masa. Este prezentă și o bucătărie complet utilată cu plită de gătit, cuptor, ustensile, cană fierbător, cuptor cu microunde, frigider și aparat pentru prepararea de ceai/cafea. De asemenea, se oferă produse de curățenie, mașină de spălat, uscător de păr, facilități de călcat, plase de țânțari iar animalele de companie sunt acceptate la cerere. Parcarea este disponibilă.

Casa dispune de o terasă însorită și în grădină există o zonă dedicată copiilor, precum și un grătar, cu posibilitatea de a lua masa în aer liber iar zona este dotată cu mobilier de grădină.

O ședere la Traditional House Irina din Theologos oferă o vacanță liniștită într-o zonă montană cu aer curat. Aceasta este situată la doar 11 km de malul mării. Theologos-ul este cunoscut pentru tavernele sale renumite. Acesta atrage turiști din toată insula, și oferă magazine cu produse tradiționale, cafenele, brutării. De asemenea, drumețiile pe dealurile din jur completează perfect activitățile unei vacanțe reușite.

Date de contact Traditional House Irina:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.69279
Theologos
Rezervări
E-mail: dhmhtra19801980@gmail.com
Tel.: +30 6945176588

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - ambianța tradițională autentică, perfectă pentru o experiență tonică și relaxantă; - spațiul generos și elegant pentru o integrare confortabilă în mijlocul naturii; - dotările moderne și facilități care asigură o ședere plăcută și comodă; - locația pitorească între munte și mare, ideală pentru plimbări și explorare.

Theologos
Direcții