Thassos Treasure Guesthouse

Rafinamentul relaxării

Descoperiți rafinamentul la Thassos Treasure Guesthouse, o oază de relaxare cu amplasare centrală, la plajă. 8 camere elegante, structură atent planificată și facilități pentru o experiență memorabilă.

Thassos Treasure Guesthouse reprezintă o oază de relaxare în Skala Prinos, plasată central și în imediata apropiere a plajei. Cu un total de 8 camere elegant amenajate, aceasta oferă o sinergie perfectă între confort și facilități pentru o experiență memorabilă.

Structura de cazare este meticulos planificată pe două niveluri. La parter, se regăsesc 4 camere, fiecare dotată cu baie proprie și o bucătărie complet utilată. La etajul 1, se află încă 4 camere, reflectând cu fidelitate facilitățile oferite la parter. Această distribuție atentă răspunde diverselor preferințe ale oaspeților, fie că optează pentru accesul facil de la parter sau pentru perspectivele etajului 1.

Camerele dispun de o varietate de facilități menite să asigure o ședere plăcută. Sistemul de aer condiționat menține o atmosferă plăcută, în timp ce internetul Wi-Fi permite oaspeților să rămână conectați. Opțiuni suplimentare de cazare, cum ar fi paturi suplimentare sau pătuțuri pentru cei mici, sunt disponibile la cerere. Fiecare cameră este echipată cu un frigider iar bucătăria complet utilată oferă posibilitatea de autoservire.

Thassos Treasure Guesthouse nu se rezumă doar la a furniza cazare confortabilă. Aceasta pune la dispoziția oaspeților săi o gamă variată de activități recreative, potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii. De la masa de ping-pong la spațiul cu 15 jocuri, incluzând șah, table, biliard, fotbal, hochei și jocuri pentru cei mici.

Echipa Thassos Treasure Guesthouse așteaptă cu bucurie vizitatorii săi pentru a le oferi o experiență plină de rafinament!

Date de contact Thassos Treasure Guesthouse:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57898
Skala Prinos
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100082589538095
Rezervări
Puteți contacta proprietarii, pentru rezervări, direct în limba română, prin următoarele metode:
telefonic: +40737817485
SMS / Whatsapp: +40737817485
E-mail: thassostreasureguesthouse@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm pentru: - eleganță și confort: 8 camere amenajate perfect pentru o experiență memorabilă; - varietatea de facilități: Wi-Fi, aer condiționat, bucătărie complet utilată, paturi suplimentare; - planificarea atentă: structură pe două niveluri, răspunzând diferitelor preferințe ale oaspeților. - activitățile recreative diversificate: tenis de masă, jocuri pentru copii, o experiență plăcută pentru toți.

Skala Prinos
Direcții