Thassos Private Cruises

Thassos Private Cruises oferă o invitație către rafinamentul navigației, furnizând iahturi confortabile și complet echipate pentru a vă oferi o călătorie de neuitat în jurul insulei Thassos sau în alte destinații pitorești precum Limnos sau Samothraki.

Echipa dedicată vă stă la dispoziție cu opțiuni variate pentru a personaliza aventura navigației. Puteți opta pentru o croazieră privată, beneficiind de libertatea de a alege durata și destinația potrivite pentru dumneavoastră. Alternativ, puteți descoperi plajele fermecătoare ale Thassosului printr-o croazieră de o zi sau alegeți o excursie cu șalupa pentru o experiență mai rapidă și plină de adrenalină. Pentru cei care caută relaxare, se sugerează o excursie cu vas cu vele sau o călătorie romantică sub apusul soarelui.

Flota impresionantă include ambarcațiuni remarcabile precum S/Y ARCHAΝGELOS (Beneteau Oceanis 43), S/Y THEAGENIS (Beneteau Oceanis 45), și S/Y GIOLA (Bavaria 50 cruiser), fiecare oferind un confort deosebit și facilități deosebite.

Dacă sunteți interesat, echipa vă așteaptă să-i contactați pentru mai multe detalii. Cu sediul în Limenas, sunt pregătiți să vă ofere o experiență memorabilă de navigație în apele cristaline ale Mării Egee.

Thassos Private Cruises vă așteaptă cu căldură și entuziasm să vă transforme călătoria într-o aventură de neuitat!

Date de contact Thassos Private Cruises:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.71272
Limenas
Website: https://www.privatecruise.gr
Facebook: https://www.facebook.com/thassosprivatecruises
Instagram: https://www.instagram.com/privatecruises
Tel.: +30 694 792 1066
+30 695 841 7490
E-mail: thassosmarineadvisor@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - libertatea totală: alegeți durata și destinația croazierei private; - posibilitatea de a descoperi frumusețea Thassos-ului într-o croazieră de o zi; - adrenalina stimulată: opțiuni rapide precum excursii cu șalupa; - relaxarea sub soare: excursii cu vas cu vele sau ambarcațiuni romantice.

Limenas
Direcții