Thassos Medical Care

Sănătate, calitate, non-stop

Thassos Medical Care oferă servicii medicale de urgență non-stop, respectând standardele europene, cu variate specializări în Limenaria și Skala Potamia. Calitatea și siguranța sunt prioritare.

Thassos Medical Care reprezintă o unitate medicală privată, complet echipată. Este specializată în furnizarea serviciilor de sănătate de urgență, disponibile 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Scopul fundamental al clinicii este să asigure servicii medicale de cea mai înaltă calitate, respectând standardele europene, prin abordarea fiecărui caz cu atenție, coerență și rigurozitate științifică.

Având sedii în Limenaria și Skala Potamia, clinica oferă o gamă variată de servicii, incluzând Medicină generală, Patologie și Pediatrie. În plus, în clinica din Limenaria, beneficiem de un departament de radiologie cu capacitatea de a efectua orice tip de radiografii.

Pentru a vă asigura că sunteți în cea mai bună stare de sănătate în timpul călătoriilor, clinica poate efectua diverse teste adecvate nevoilor dumneavoastră.

Este important de menționat că se acceptă toate polițele de asigurare de călătorie recunoscute. În cazul în care aveți nevoie de servicii medicale acoperite de asigurare, vă rugăm să contactați direct compania dumneavoastră de asigurări pentru o soluționare rapidă.

Thassos Medical Care se angajează să ofere servicii medicale non-stop, garantând cea mai înaltă calitate a îngrijirii, pentru a vă asigura o experiență medicală sigură și eficientă.

Date de contact Thassos Medical Care Limenaria / Skala Potamia:

Localizare:
Limenaria
Skala Potamia

Facebook
Tel.: +302593052077
+306947581508
E-mail: medthassos@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandăm Thassos Medical Care pentru: - Urgențe non-stop: Acces la servicii de sănătate 24/7, 365 zile. - Standarde europene: Asigurare a calității conform normelor medicale europene. - Varitate de servicii: Medicină generală, patologie și pediatrie disponibile într-un singur loc. - Echipă specializată: Abordare științifică riguroasă, oferind îngrijire atentă și coerență.