Taverna Iatrou Kleoniki

Miel sau ied la proțap într-un sat tradițional

Taverna Iatrou Kleoniki, în Theologos, Thassos, oferă delicii tradiționale grecești într-un decor pitoresc. Mâncare proaspătă și ospitalitate autentică, recomandată de FORUM THASSOS. Rezervați acum pentru o experiență memorabilă!

Situată în satul Theologos, fostă capitală a insulei Thassos, Taverna Iatrou Kleoniki reprezintă o destinație pitorească, cu străzi înguste și case tradiționale din piatră. Acest loc idilic este recunoscut drept una dintre principalele atracții ale insulei, oferind o atmosferă autentică și tradițională.

Specialitatea acestei taverne este prepararea mielului sau a iedului la proţap, oferind o experiență culinară autentică într-o ambianță prietenoasă și relaxantă, în mijlocul naturii. La doar 15 minute distanţă de Potos, acest sanctuar gastronomic se află într-o locație perfectă pentru cei care doresc să se destindă după o zi petrecută la plajă, într-o plimbare cu mașina spre dealurile înverzite.

Taverna Iatrou Kleoniki se remarcă prin varietatea sa impresionantă de mâncăruri tradiționale grecești, pregătite cu migală și pasiune. Servirea ireproșabilă adaugă un plus de rafinament experienței culinare, satisfăcând gusturile celor mai pretențioși clienți.

O vizită la Taverna Iatrou din Theologos vă va permite să experimentați pe deplin ospitalitatea grecească renumită. Această destinație gastronomică este cald recomandată de FORUM THASSOS, ceea ce atestă înaltul nivel de apreciere din partea comunității.

Descoperiți bucuria unei experiențe culinare autentice în inima tradiționalei insule Thassos la Taverna Iatrou Kleoniki – unde natura, tradiția și ospitalitatea se îmbină într-un mod perfect.

Date de contact pentru Taverna Iatrou:

Localizare: Theologos
Telefon: (+30) 25930 31000, (+30) 697 3284731
Facebook: Taverna Iatrou

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Theologos
Direcții

Recomandăm pentru: - mielul și iedul la proțap, care sunt delicioase; - priveliștea, care este deosebită; - atmosfera tradițională, care te aduce mai aproape de inima Greciei.

Theologos
Direcții