Taverna Drosia

Gust autentic, peisaj perfect, experiență de repetat

Descoperiți bucate autentice la Taverna Drosia în Rachoni, care oferă experiențe gastronomice memorabile și un peisaj pitoresc. Acces facil, preparate proaspete, și atmosferă relaxată.

Reședința gastronomică cunoscută sub numele de Taverna Drosia, sau Taverna “La racoare”, se găsește în pitorescul sat Rachoni, la poalele măreților munți, în partea nord-vestică a insulei. Accesul facil este asigurat la doar aproximativ 4 km distanță de șoseaua ce înconjoară insula, pe un drum asfaltat cu două benzi și o plăcută pantă lină.

Această oază culinară dispune de o grădină expansivă, în apropierea celebrei biserici cu izvor tămăduitor iar mesele sunt împrăștiate sub umbra generoasă a platanilor. Adițional, vă stă la dispoziție și o terasă elegant acoperită, oferindu-vă o experiență relaxantă în mijlocul naturii.

Oaspeții sunt invitați să se bucure de autenticitatea bucătăriei tradiționale, savurând preparate proaspete și fin pregătite. Recomandăm cu căldură platourile cu grătar de porc, vită, oaie, frigărui și cotletele de berbecuț care se topește în gură. De asemenea, vă invităm să descoperiți proaspătura mării cu peștele nostru zilnic, să vă răsfățați cu salatele noastre delicioase și să experimentați poate cei mai delicioși cartofi prăjiți din insulă – conform mărturiilor entuziaste ale oaspeților noștri.

Serviciul dedicat se îmbină perfect cu prospețimea și autenticitatea preparatelor, oferindu-vă o experiență culinară de neuitat “ca de la țară”. Echipa Taverna Drosia vă așteaptă cu drag și este pregătită să vă ofere clipe gastronomice memorabile.

Pe lângă atmosfera relaxată a zilelor obișnuite, Taverna Drosia vă întâmpină și cu seri tematice grecești, unde muzica și dansurile crează o atmosferă autentică și prietenoasă. Parcarea generoasă este pusă la dispoziția dumneavoastră gratuit, asigurându-vă că petrecerea timpului la Taverna “La racoare” este lipsită de griji și plină de bucurie culinară.

În fiecare sâmbătă se organizează seri grecești – cu muzica LIVE si dans, într-o atmosfera tradițională și prietenoasă!

Parcarea este mare și va sta la dispoziție gratuit.

Localizare
https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 3848?hl=en
Rachoni, Thassos

Contact
Telefon 030 2593 081508
https://www.facebook.com/makisfragakis
email fragakismakis@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - autenticitatea bucatelor tradiționale, proaspete și delicioase; - atmosfera relaxantă în grădină, sub umbra răcoroasă a platanilor; - serile tematice grecești cu muzică și dansuri autentice; - parcarea generoasă gratuită, asigurându-vă o experiență lipsită de griji.

Rachoni
Direcții