Suzanna Studios

Relaxare, eleganță, ospitalitate

Suzanna Studios, o oază de relaxare în Potos, la 100 m de plaja San Antonio. Atmosferă familială, apartamente triple moderne, piscină și proximitate la atracții thassiote. Rezervați acum!

Cu o localizare centrală în Potos, Suzanna Studios oferă o oază de relaxare la doar 100 de metri de plaja San Antonio. Atmosfera familială, caracteristică specială a acestora, combină liniștea cu ospitalitatea.

Balcoanele generoase ale studiourilor asigură confort și eleganță, oferind o atmosferă ideală pentru relaxare. Designul interior rafinat și atenția proprietarilor creează un ambient plăcut, marcând ani de succes în satisfacerea cerințelor vizitatorilor.

Oferta include apartamente triple cu chicinetă, frigider, baie privată, balcon cu vedere la grădină, televizor, aer condiționat, uscător de păr, seif și wifi. Pentru cei care doresc, există opțiunea de masă, cu un pachet pentru 4 persoane la 40 €/zi, inclusiv fel principal, salată și brânză feta (băuturile nu sunt incluse).

În curte, în care există și un loc de joacă, o piscină întreținută  oferă răcorire în zilele călduroase. Pe plaja din Potos, numeroasele baruri, cafenele și restaurante satisfac toate preferințele iar în stațiune găsiți facilitățile necesare, de la închirieri auto la farmacii.

Distantele mici către atracțiile Thassosului permit combinarea vacanței cu vizitarea siturilor istorice. Aliki, mănăstirea Arhanghelului Mihail, piscina naturală din Giola și plajele diversificate sunt la câțiva kilometri de Studiourile Suzanna.

Cu facilități moderne și farmecul specific local, această destinație promite o vacanță de neuitat. Ei vor fi bucuroși să-i întâmpine pe oaspeți!

Date de contact Suzanna Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61173
Potos
Website: http://www.studiossuzanna.gr/index.php/en/

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - localizarea centrală, la 100 m de plaja San Antonio; - atmosfera familială, combinând liniștea cu ospitalitatea caldă; - apartamentele triple cu dotări moderne și opțiunea de masă inclusă; - piscina atent întreținută și proximitatea față de baruri, restaurante și atracții locale.

Potos
Direcții