Summer Dreams Studios

Confort oniric

Summer Dreams Studios reprezintă o opțiune de cazare situată strategic pe artera principală ce străbate Skala Potamia, la doar 900 m de plajă și 600 m de centrul stațiunii.

Această locație oferă șase unități de cazare distincte, inclusiv un apartament și cinci studiouri. Între acestea, două studiouri dispun de patru paturi, în timp ce celelalte trei sunt duble. Studiourile duble sunt echipate cu un pat dublu, iar cele cu patru paturi adaugă și o canapea extensibilă. Unitatea cu patru paturi este ideală pentru părinții cu doi copii mai mici, având o canapea mai compactă. Suprafața studiourilor este de aproximativ 25 m2. Apartamentul, cu un dormitor și o zonă de zi cu canapea extensibilă, ocupă generoasele 40 m2, fiind situat la parter.

Toate unitățile beneficiază de facilități esențiale precum aer condiționat, bucătărie complet utilată, internet WiFi și plase împotriva țânțarilor. Solicitarea unui pătuț pentru copii este posibilă în momentul rezervării.

Curățenia este menținută la standarde înalte, cu serviciu zilnic. Prosoapele sunt schimbate la fiecare două zile iar lenjeria de pat la fiecare trei zile.

Amenajarea curții cu flori și o zonă comună de relaxare contribuie la atmosfera plăcută. O arie specială pentru copii, dotată cu jucării, completează oferta. Parțial pavată, curtea adăpostește și parcare privată, cu mențiunea că spațiul nu este alocat fiecărui oaspete.

Proprietarii se disting prin amabilitate și disponibilitate constantă.

Supermarketul și brutăria, amplasate la doar 100 m de cazare, adaugă comoditate acestei opțiuni de cazare.

Pentru cei în căutare de cazare de calitate, într-o zonă liniștită și totuși aproape de toate atracțiile oferite de Skala Potamia, Summer Dreams reprezintă o alegere excelentă.

Date de contact Summer Dreams Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75194
Skala Potamia
Website: http://www.summerdreams.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057090565241
Tel.: +30 6942423648; +30 2593 061057
E-mail: info@summerdreams.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația strategică: aproape de plajă și centrul stațiunii, acces facil; - diversitatea unităților: studiouri și apartament, potrivite pentru diverse preferințe și nevoi; - facilitățile esențiale: aer condiționat, bucătărie, internet, oferind confort și comoditate maximă; - serviciile impecabile: curățenie zilnică, schimb de prosoape și lenjerie de pat, pentru o ședere plăcută.

Skala Potamia
Direcții