Studios Lotos Nikos Corner

Rafinament în Potos

Descoperiți Studios Lotos în inima Potos, un complex de apartamente de lux cu opțiuni variate de cazare, dotări superioare și atmosferă relaxantă. Rezervați acum pentru o experiență memorabilă.

Studios Lotos, situat în centrul stațiunii Potos, reprezintă un complex de apartamente de lux cu 6 camere moderne și confortabile, oferind o ospitalitate caldă și o atmosferă relaxantă într-un mediu familiar, în una dintre cele mai cunoscute regiuni din Thassos.

Cazare
Complexul Studios Lotos, Nikos Corner, reprezintă o îmbinare perfectă de lux modern și eleganță, proiectat pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Oaspeții beneficiază de condiții excelente și de un călduros bun venit. Studios Lotos oferă variate opțiuni de cazare, inclusiv studiouri duble și triple, cu dotări de calitate superioară.

Facilități
Camerele oferă confort maxim, cu balcoane sau verande, vedere la piscină, bucătărie complet utilată, frigider, baie cu uscător de păr, aer condiționat, televizor LCD 22”, receptor satelit individual, acces la internet wireless și seif. Complexul dispune de piscină, piscină pentru copii, curte și serviciu de trezire.

Curățenie și relaxare
Serviciul de curățenie zilnic asigură prospețimea iar prosoapele și asternuturile sunt schimbate la fiecare 3 zile. Piscina de dimensiune medie și șezlongurile din jur creează un spațiu relaxant, completat de o mică grădină cu grătar lângă piscină.

Parcare și localizare
Cu toate că vila nu dispune de parcare privată, există posibilitatea de parcare în zona din apropiere. Studios Lotos se bucură de o localizare excelentă în pitorescul golf Potos, oferind o vacanță ideală cu plaje însorite în timpul zilei și atmosferă sub stele noaptea. Pentru cei care doresc cazare aproape de centrul orașului Potos, cu acces facil la evenimente, restaurante și magazine, Studios Lotos este alegerea perfectă.

Date de contact Studios Lotos Nikos Corner:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 6087?hl=en
Website: http://www.studioslotos.com/en/n/kalos … Lotos.html
Nikos Kitrinos – Eleni Katsoni
Address: Potos, Thassos 64002
E-mail: nikos@studioslotos.com
Telephone: 2593052616
Mobile Phone: 6973744140

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - eleganță și confort într-un complex de lux, în inima Potos; - opțiuni variate de cazare, de la studiouri duble la triple; - dotări superioare în camere confortabile cu vedere la piscină; - localizare excelentă în Potos, oferind acces facil la plaje și evenimente.

Potos
Direcții