Sourinis Sweets – Potos

Savoarea gustului

Magazinul Sourinis Sweets oferă delicii grecești autentice, cu dulciuri tradiționale preparate la standarde înalte de calitate, folosind ingrediente proaspete și pure.

Magazinul Sourinis Sweets din Potos este strategic plasat în inima zonei centrale.

Atelierul de producție de renume, Sourinis Sweets, își desfășoară activitatea în pitorescul sat montan Theologos.

Cu standarde riguroase de calitate și igienă, fabrica Sourini pregătește dulciuri tradiționale. Aceasta folosește cele mai proaspete ingrediente disponibile.

Dorința Sourinis Sweets este să disemineze în întreaga lume deliciile grecești. Acestea sunt elaborate conform rețetelor străvechi care s-au păstrat în timp. Scopul lor este să demonstreze că ne putem concentra cu succes pe plăcerea gustului. De asemenea se respectă în același timp exigențele consumatorilor în materie de siguranță și puritate.

Sunt fabricate dulciuri tradiționale, menite să ofere o dietă completă și echilibrată, bazată pe ingrediente sănătoase precum fructele și mierea de Thassos.

Atelierul de producție operează la cele mai moderne standarde, având ca principală preocupare producția de dulciuri tradiționale de cea mai înaltă calitate. Printre acestea se găsesc produse precum dulcețuri, gemuri și miere. Compania acordă o importanță deosebită atât produselor de calitate superioară, cât și relației personale cu clienții săi.

Un desert tradițional este acela savurat într-o linguriță și însoțit de un pahar de apă. El constituie o tradiție grecească milenară, cunoscută și apreciată în întreaga lume.

PRODUSE Dulciurile tradiționale Sourinis Sweets sunt create din ingrediente pure și miere de Thassos. Printre acestea se numără mierea cu fructe, mierea de pădure, mierea de cimbru, mierea de portocale, mierea cu nuci, mierea de pin din Thassos, mix dulce, dulcețuri și gemuri din mandarine, pepene, vanilie, trandafir, căpșună, pergamot, flori de bigarade (bitter orange), cireșe, vișine, lămâie, dovleac, nuc, smochine și portocale.

În magazinele Sourinis Sweets, clienții pot găsi, de asemenea, măsline, ulei de măsline și o varietate de alte produse tradiționale specifice insulei Thassos.

Date de contact Sourinis Sweets Potos:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60676
Potos
Website: https://www.sourinis.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/sourinis/
Tel.: +30 2593031438
+30 6932479347, +30 6932021289
E-mail: sourinis@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - deliciile grecești tradiționale, respectând rețete străvechi, recunoscute în lume; - calitatea superioară a produselor, garantată prin standarde moderne de producție; - diversitatea produselor, de la dulciuri la măsline și ulei de măsline; - experiența autentică a unei tradiții grecești milenare, savurată global.

Potos
Direcții