Sourinis Sweets – Limenaria

Autenticitatea gustului

Descoperiți autenticitatea gustului grecesc la Magazinul Sourinis Sweets din Limenaria și atelierul din Theologos. Dulciuri tradiționale, ingrediente proaspete și standarde ridicate de calitate.

Magazinul Sourinis Sweets din Limenaria este amplasat pe strada principală pietonală, paralelă cu faleza. Renumitul atelier de producție Sourinis Sweets se află în Theologos, pitorescul sat de munte. Cu standarde ridicate de calitate și igienă, în fabrica Sourini se prepară dulciuri tradiționale, folosind cele mai proaspete ingrediente.

Dorința proprietarilor magazinului este să facă cunoscute lumii întregi dulciurile grecești, care se produc până astăzi, având la bază rețete străvechi, care se păstrează în viață. Scopul este să arate că nu este imposibil să ne concentrăm pe bucuria gustului, servind în același timp nevoile consumatorilor de siguranță și puritate.

Se produc dulciuri tradiționale, care asigură o dietă completă și echilibrată, bazată pe cele mai sănătoase ingrediente, precum fructele și mierea de Thassos. Atelierul de producție lucrează la cele mai moderne standarde. Principala preocupare a companiei este producerea de dulciuri tradiționale – dulcețuri, gemuri, miere – de înaltă calitate. Compania acordă importanță atât produselor de înaltă calitate, cât și relației personale cu clientul.

Un desert tradițional, într-o linguriță, însoțit de un pahar de apă, este un obicei tradițional grecesc, care se păstrează de secole și este renumit la nivel mondial.

PRODUSE

Dulciurile tradiționale Sourinis Sweets sunt produse din ingrediente pure și miere de Thassos. Iată câteva dintre acestea miere cu fructe, miere de pădure, miere de cimbru, miere de portocale, miere cu nuci, miere de pin din Thassos, mix dulce, dulcețuri și gemuri din mandarin, pepene, vanilie, trandafir, căpșună, pergamot, flori de bigarade (bitter orange), cireșe, vișine, lămâie, dovleac, nuc, smochine, portocale.

In magazine mai găsiți și măsline, ulei de măsline și multe alte produse tradiționale specifice insulei Thassos.

Magazine Sourinis Sweets mai găsiți în Theologos.

Date de contact Sourinis Sweets Limenaria:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5758
Limenaria
Website: https://www.sourinis.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/sourinis/
Tel.: +30 2593031438
+30 6932479347, +30 6932021289
E-mail: sourinis@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - deliciile grecești autentice, preparate cu ingrediente proaspete și tradiționale; - standardele înalte de calitate și igienă pentru produsele dulci; - varitatea bogată de dulcețuri, gemuri și miere de Thassos premium; - experiența culinară tradițională grecească, transmisă prin rețete străvechi și autentice.

Limenaria
Direcții