Sofi Haus

Confort natural

Bucurați-vă de o ședere de neuitat în Pefkari, Thassos, la Sofi Haus. Camere duble și triple, complet echipate, la doar 200 m de plajă. Descoperiți confortul liniștit într-o locație pitorească.

Sofi Haus vă întâmpină cu bucurie în stațiunea pitorească Pefkari, oferindu-vă o experiență de neuitat în Thassos. Este situată într-o zonă liniștită și înconjurată de verdeață. Această locație unică se află la doar 200 de metri de plaja Pefkari și la numai 1 km distanță de centrul vibrant al orașului Potos.

Camerele duble și triple oferite de Sofi Haus sunt meticulos amenajate și complet echipate, asigurându-vă confortul și relaxarea de care aveți nevoie în timpul șederii dumneavoastră. Fiecare cameră dispune de facilități moderne, garantând un sejur plin de confort și rafinament.

Facilitățile oferite includ televizor, aer condiționat, frigider, bucătărie complet utilată, baie privată, balcon cu vedere panoramică. Toate sunt îmbinate într-o locație liniștită și pitorească. Cu proximitatea la plajă, vă puteți bucura de liniștea mediului verde și de zona de joacă dedicată copiilor.

Stațiunea Pefkari, aflată în partea de sud a insulei Thassos, este un mic paradis de vară, situat într-un mediu natural liniștit. Tavernele și cafenelele de-a lungul malului mării oferă numeroase opțiuni pentru luat masa și relaxare, în timp ce plaja Pefkari, echipată cu șezlonguri și umbrele, atrage iubitorii de sporturi nautice.

Fiind la doar 1 km de stațiunea Potos, puteți explora cu ușurință atracțiile locale și puteți ajunge pe jos în această destinație plină de viață. Sofi Haus vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi momente unice de relaxare în vacanța dumneavoastră în Thassos.

Date de contact Sofi Haus:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60105
Pefkari
Website: https://www.haussofi.gr/
Tel.: +30 2593051032
+30 6955976353 (Viber, WhatsApp)
E-mail: book@haussofi.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pefkari
Direcții

Recomandăm pentru: - locația pitorească, aflată la doar 200 m de plaja Pefkari; - camerele confortabile și moderne pentru o ședere relaxantă; - facilitățile complete, inclusiv televizor, aer condiționat și bucătărie utilată; - apropierea de centrul vibrant al stațiunii Potos și atracțiile locale pitorești.

Pefkari
Direcții