Scandia Villas

Confort și eleganță

Scandia Villas, în Potos, Thassos, oferă cazare premium, maisonettes elegante și apartamente confortabile. Dotări complete, curățenie la 3 zile, personal prietenos. Rezervați acum pentru o vacanță relaxantă!

Scandia Villas, aflate în pitoreasca stațiune Potos, reprezintă o bază ideală pentru explorarea insulei Thassos. Echipa Scandia Villas se angajează să ofere servicii de calitate superioară și opțiuni de cazare premium. Fiecare maisonette și apartament dispune de terase și dotări complete pentru a asigura o ședere confortabilă și plăcută.

Maisonettes
Aceste locuințe elegante pot găzdui 4+2 persoane, oferind spațiu generos. La primul nivel se află zona de zi cu canapea extensibilă, masă și WC separat. Al doilea nivel adăpostește două dormitoare, unul cu pat dublu și saltea de memorie anatomică, oglindă și dulap, iar celălalt cu două paturi de o persoană. Etajul dispune de o baie spațioasă cu duș. Maisonettes sunt echipate cu bucătărie complet utilată și un balcon echipat cu mobilier pentru momente relaxante.

Apartamente cu un dormitor
Aceste apartamente pot găzdui 2+2 persoane și oferă confort optim. Dormitorul are un pat matrimonial cu saltea de memorie anatomică, oglindă și dulap. Livingul dispune de canapea extensibilă, masă și bucătărie complet utilată. Apartamentele au baie proprie, iar balconul este complet mobilat pentru relaxare. Acestea se află la parterul celei de-a doua și a treia vile, fiind confortabile atât iarna, cât și vara.

Facilități – Maisonettes și Apartamente

Curățenie și schimbare lenjerie de pat la fiecare 3 zile
Bucătărie complet utilată
Boiler, automat de cafea, prăjitor de pâine, frigider, plită și cuptor
Fier de călcat și masă de călcat, seif, televizor inteligent
Încălzire centrală și sistem de răcire
Balcon mobilat, uscător de păr, WiFi gratuit
Personalul prietenos se asigură că șederea oaspeților este relaxantă și plăcută. Toate maisonettele și apartamentele sunt complet echipate pentru a oferi o vacanță de neuitat.

Date de contact Scandia Villas:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61316
Potos
Facebook: https://www.facebook.com/ScandiaVillas/
Website: http://www.scandiavillas.com

Rezervări:
Tel.: +30 6973 285617
E-mail: info@scandiavillas.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - locația pitorească în stațiunea Potos și posibilități minunate pentru explorarea insulei Thassos; - maisonettes și apartamente elegante, spațioase, perfecte pentru familii sau grupuri; - facilitățile premium: curățenie regulată, bucătărie utilată, tehnologie modernă și Wi-Fi gratuit. - personalul prietenos care asigură o ședere relaxantă, garantând o experiență memorabilă.

Potos
Direcții