Sakis Taverna

Gust autentic

Experimentați autenticitatea și rafinamentul bucătăriei elene la Taverna Sakis, distinsă cu prestigiosul premiu Hellas, într-un decor pitoresc pe malul mării.

Taverna vă primește cu căldură și ospitalitate, dorindu-vă să deveniți oaspeți de prețuire într-un univers culinar de excepție.

Așezată strategic în Skala Rachoni, la umbra valurilor mării, Taverna Sakis strălucește ca o perlă a gustului autentic, obținând recunoașterea înaltei excelențe în afaceri în anii 2015 și 2016, prin câștigarea prestigiosului premiu Hellas. Această distincție confirmă statutul său de destinație de elită pentru iubitorii de gastronomie rafinată.

În această locație excepțională, fiecare moment petrecut devine o călătorie culinară autentică prin tradițiile bucatei grecești. Aici, deliciile se desfășoară sub forma preparatelor din pește proaspăt și fructe de mare, cărnii proaspete, diverselor aperitive, salate proaspete, gustărilor îmbietoare, pastelor savuroase și pizzei, toate pregătite cu migală și servite cu eleganță. În plus, clienții au privilegiul de a savura înghețate artizanale și dulciuri delicioase, punându-și simțurile în valoare.

Taverna nu se oprește doar la deliciile culinare, ci vă întâmpină cu o selecție generoasă de băuturi, inclusiv opțiuni nealcoolice, sucuri proaspete, smoothie-uri răcoritoare, cafele aromate și băuturi alcoolice de cea mai înaltă calitate. Toate acestea pot fi savurate în liniștea și confortul șezlongurilor oferite gratuit, amplasate strategic pe plaja pitorească.

Cu inima plină de bucurie, echipa Taverna Sakis așteaptă cu nerăbdare sosirea dumneavoastră, invitându-vă cu respect să deveniți oaspeți de preț în această oază a gusturilor autentice și a experiențelor gastronomice de neuitat.

Date de contact Taverna Sakis:

Facebook: https://www.facebook.com/taverna.sakis.5
Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.61232
Skala Rachoni
Facebook: https://www.facebook.com/TavernaSAKIS– … 616587572/
Tel.: +302593081032

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm pentru: - bucuria de a cunoaște gastronomia autentică grecească, cu preparate proaspete și tradiționale; - atmosfera relaxantă a malului mării și plajei pitorești; - garanția dată de premiul Hellas pentru afaceri de elită, câștigat în 2015-2016; - savoarea diferitelor băuturi, inclusiv sucuri proaspete, și înghețatele artizanale.

Skala Rachoni
Direcții