Roses Apartment 2

Relaxare la mal

Roses Apartment 2 oferă cazare lângă mare, în Skala Sotiros, cu spații confortabile și dotări moderne. Descoperiți insula cu gazda primitoare!

Roses Apartment 2 reprezintă un apartament cu trei dormitoare, poziționat la doar 30 de metri de plaja din Skala Sotiros, pe un drum liniștit. Oferă, astfel, o oportunitate perfectă pentru relaxare și bucuria unei vacanțe de neuitat. Această unitate de cazare a fost pusă la dispoziție în sezonul anului 2022 și beneficiază de facilități noi și moderne. Acestea includ aer condiționat, televizor, mașină de spălat rufe, o bucătărie complet echipată și o baie spațioasă cu duș. Ele contribuie la crearea unei atmosfere de vacanță confortabilă pe malul mării.

În zona de living, vă așteaptă două canapele extensibile confortabile și un televizor pentru momente de relaxare. Zona de sufragerie este amenajată pentru a vă oferi un loc plăcut pentru mesele luate într-un cadru intim. Bucătăria este complet echipată, inclusiv cu un frigider generos, cuptor, cuptor cu microunde și toate cele necesare pentru a vă bucura de preparate delicioase în confortul propriului spațiu.

Cu o grădină generoasă, veți putea să vă bucurați de mese în aer liber iar terasa umbrită este locul perfect pentru a savura o cafea sau a petrece serile într-o atmosferă plăcută. În acest cadru idilic, veți găsi o masă și scaune, oferindu-vă un colț plăcut pentru a vă bucura de momentele petrecute în aer liber.

Așadar, Roses Apartment 2 vă invită să vă bucurați de intimitatea și confortul oferite pentru a transforma fiecare zi a șederii dumneavoastră într-o experiență de neuitat pe malul mării.

Date de contact Roses 2:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.55026
Skala Sotiros

Tel.: +30 6945562425
+30 2593071991
E-mail: Roseskallirachi@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Sotiros
Direcții

Recomandăm pentru: - locațiile idilice: Skala Kallirachi și Skala Sotiros oferă experiențe litorale unice; - confortul generos: spațiile generoase și facilitățile moderne asigură relaxare supremă; - accesibilitatea facilă: amplasarea aproape de plaje și atracții face transportul simplu; - bucuria autentică: gazda primitoare oferă sfaturi și informații pentru o vacanță minunată.

Skala Sotiros
Direcții