Roses Apartment 1

Confort, eleganță, relaxare

Roses Apartment 1, locuință elegantă și confortabilă la 20 m de plajă. 3 dormitoare, Wi-Fi gratuit, balcon cu priveliște îmbietoare. Rezervați pentru o experiență memorabilă!

Roses Apartment 1 este situat în Skala Kallirachi, la doar 20 de metri de plaja Skala Kallirachi. Locuința impresionează prin generozitatea spațiului, având o suprafață de aproximativ 110 m2, fiind capabilă să găzduiască confortabil până la 8 persoane.

Cu 3 dormitoare elegante, o cameră de zi primitoare și o canapea extensibilă, acest apartament beneficiază de facilități moderne precum televizor cu ecran plat și o bucătărie complet utilată, inclusiv frigider și cuptor cu microunde. Cele două băi, una cu duș și cealaltă fără, completează facilitățile, alături de dotări suplimentare precum aer condiționat și acces gratuit la WiFi.

Amplasat la parter, apartamentul dispune de un balcon ce oferă o priveliște îmbietoare. În grădină, o terasă frumoasă, o zonă de luat masa și un grătar stau la dispoziția oaspeților pentru a-și savura timpul liber.

Roses Apartment 1 reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută confort și eleganță într-o locație pitorească. Fie că optează pentru relaxare pe plajă sau pentru explorarea împrejurimilor, oaspeții vor fi încântați de facilitățile moderne și de atmosfera prietenoasă a acestui apartament.

Pentru informații suplimentare sau rezervări, vă rugăm să luați legătura cu gazda, care vă stă la dispoziție cu amabilitate și profesionalism.

Date de contact Roses Apartment 1:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.53413
Skala Kallirachi
Rezervări
Tel.: +30 6945562425
+30 2593071991
E-mail: Roseskallirachi@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Kallirachi
Direcții

Recomandăm pentru: - locația excelentă, la doar 20 m de plajă; - spațiul generos și elegant pentru până la 8 persoane; - dotările moderne, inclusiv aer condiționat și acces gratuit la Wi-Fi; - atmosfera prietenoasă și facilități perfecte pentru relaxare și explorare.

Skala Kallirachi
Direcții