RG Studios

Eleganță naturală

RG Studios oferă vilă de lux în Skala Potamia, Thassos, cu apartamente spațioase și studiouri moderne. Relaxare și confort garantate.

RG Studios este o vilă nou construită, amplasată într-una dintre cele mai pitorești locații de pe insula Thassos, Skala Potamia. Proprietatea oferă apartamente și studiouri modern mobilate. Acestea sunt dotate cu sisteme de aer condiționat de ultimă generație.

Cu priveliști impresionante către Marea Egee, apartamentele noastre spațioase, cu balcoane confortabile, măsoară aproximativ 20-25 de metri pătrați și pot fi personalizate cu ușurință cu un pat suplimentar. Aceste unități pot găzdui cu confort maxim doi adulți și un copil (la cerere, un pat suplimentar este disponibil). Dotările includ televizor cu ecran plat, chicinetă complet utilată, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, uscător de păr, masă și fier de călcat.

Pentru cei care caută o experiență mai liniștită, apartamentele cu vedere la curte oferă un cadru relaxant. Priveliștea oferă cadrul grădinii private a proprietății. Cu aceeași suprafață generoasă de 20-25 de metri pătrați, aceste unități pot primi, de asemenea, un pat suplimentar și sunt potrivite pentru doi adulți și un copil (la cerere). Dotările includ televizor cu ecran plat, chicinetă complet utilată, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, uscător de păr, masă și fier de călcat.

Studiourile noastre reprezintă o alegere perfectă pentru cupluri. Balcoanele oferă o vedere către strada principală din Skala Potamia. Cu o suprafață de aproximativ 15-20 de metri pătrați, acestea sunt echipate cu două paturi de o persoană, fiind ideale pentru doi adulți. Dotările includ aer condiționat, televizor, minifrigider, uscător de păr și fier de călcat.

Vila impresionează cu o terasă amenajată, zonă de grătar și spațiu de luat masa în curtea frumos întreținută. Facilitățile includ și parcare pentru a asigura confortul oaspeților. Experimentați luxul și rafinamentul la RG Studios din Skala Potamia, Thassos.

Date de contact RG Studios:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75766
Skala Potamia
Website: http://www.rgstudios-thassos.gr/
https://www.facebook.com/rgstudios.thassos
Rezervări
Tel.: +30 25930 61162
+ 306986487720 – Raxis Georgios
E-mail: info@rgstudios-thassos.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliști spectaculoase: panorame impresionante către Marea Egee și plaja Golden; - liniște și relaxare: apartamente cu vedere la curte și grădină privată; - varietate de dotări: televizoare, chicinete, uscătoare, totul pentru confortul maxim; - localizare centrală: situare în Skala Potamia, aproape de atracții principale și plajă.

Skala Potamia
Direcții