Rainbow Apartments

Relaxare desăvârșită

Rainbow Apartments oferă cazare relaxantă la 150 m de malul mării în Golden Beach – Skala Potamia. Apartamente spațioase, chicinete utilate și ambianță liniștită printre măslini. Rezervați acum pentru o vacanță memorabilă.

Rainbow Apartments, situate la doar 150 de metri de malul mării în Golden Beach – Skala Potamia, oferă o experiență de cazare într-un cadru pitoresc cu priveliște către munte.

Cu cinci apartamente spațioase, complet echipate pentru a satisface nevoile vizitatorilor, această locație garantează o ședere relaxantă. Dormitoarele sunt mobilate cu paturi duble, iar livingurile includ canapele extensibile pentru odihna suplimentară.

Chicinetele complet utilate facilitează prepararea ușoară a gustărilor sau meselor. Grădina generoasă adăpostește un loc de joacă pentru copii și zone de relaxare prevăzute cu grătar în aer liber.

Parcarea umbrită este pusă la dispoziția vizitatorilor pentru a le asigura confortul. Amplasate într-o zonă liniștită a Skala Potamia, printre plantații de măslini, apartamentele oferă un ambient liniștit și reconfortant.

La doar o scurtă plimbare de 300 de metri de la apartamente, se întinde Golden Beach, oferind oportunități de relaxare la malul mării.

Faceți acum rezervarea pentru a vă bucura de ospitalitatea primitoare și de confortul de neuitat oferit de Rainbow Apartments în Skala Potamia. Fie că este vorba despre dormitoarele bine mobilate, chicinetele complet utilate sau grădina liniștită cu zone de joacă și grătare în aer liber, fiecare aspect este conceput pentru a îmbunătăți șederea dumneavoastră.

Apropierea de plaja liniștită Golden Beach adaugă un plus de atractivitate, invitând oaspeții să se destindă și să profite la maximum de șederea lor la malul mării. Cu parcare umbrită disponibilă, comoditatea se îmbină cu confortul, făcând din Rainbow Apartments alegerea ideală pentru cei care caută o evadare plăcută și memorabilă în inima Skala Potamia.

Date de contact Rainbow Apartments:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75369
Skala Potamia
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=uD021uLhxxE
Website: https://www.rainbow-apartments.gr/

Rezervări
Tel: +30 25931 10072
Tel: +30 25931 10150
Mob: +30 69488 98154
E-mail: info@rainbow-apartments.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - confortul la malul mării, cu apartamente spațioase și facilități complete; - cadrul minunat în Skala Potamia, printre plantații de măslini; - chicinetele echipate pentru prepararea ușoară a meselor preferate; - parcarea umbrită și liniștea, într-o zonă prietenoasă din Skala Potamia

Skala Potamia
Direcții