Rafaela Villa

Relaxare cu priveliște

Descoperiți rafinamentul la Villa Rafaela, Limenaria, Thassos. Apartamente spațioase, priveliști uimitoare și acces rapid la plajă. Rezervați acum pentru o experiență memorabilă în insula Thassos!

Amplasată în pitorescul Limenaria, pe insula Thassos, Rafaela Villa își deschide porțile către o experiență de neuitat. Aflată la doar 4 minute de mers pe jos de plajă (300 m), această oază de relaxare este înconjurată de o livadă de măslini.

Cele patru apartamente, cu generoasa lor suprafață de 38 m² fiecare, au fost gândite cu atenție pentru a oferi confortul optim. Fiecare unitate locativă dispune de un dormitor spațios cu un pat dublu, un living elegant cu canapea extensibilă, o bucătărie complet utilată, o baie modernă și un balcon generos, ce oferă priveliști incantatoare la Marea Egee. Două dintre aceste apartamente au fost supuse cu succes unui proces de renovare în luna decembrie 2022, iar celelalte două sunt acum în atenția procesului de reabilitare.

Fiecare apartament este echipat cu facilități moderne, inclusiv frigider, aragaz, ceainic, cafetieră, uscător de păr, fier și masă de călcat. Echipa se asigură astfel că oaspeții beneficiază de toate comoditățile necesare pentru o ședere plăcută. Siguranța este prioritară, astfel că fiecare unitate dispune de un seif pentru păstrarea obiectelor de valoare.

Băile spațioase oferă atât duș cât și cadă iar prosoapele proaspete sunt disponibile pentru a completa experiența de relaxare. În curtea interioară, oaspeții pot profita de un grătar pentru a-și savura mesele într-un cadru odihnitor.

Cu parcare privată gratuită pusă la dispoziție, Villa Rafaela devine destinația perfectă pentru cei ce doresc să se bucure de liniște și confort în timpul vacanțelor lor memorabile în Thassos. Rezervați acum și experimentați ospitalitatea noastră primitoare!

Date de contact Rafaela Villa:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56599
Limenaria
Rezervări
Tel.: +30 6986507502
E-mail: villarafaela21@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștile spectaculoase către Marea Egee din balcoanele apartamentelor generoase; - proximitatea convenabilă de plajă, doar 4 minute de mers pe jos; - confortul optim în apartamentele spațioase, dotate cu facilități moderne complete; - securitatea bunurilor de valoare asigurată prin seiful din fiecare unitate de cazare.

Limenaria
Direcții