Psili Ammos Luxury Rooms

Psili Ammos oferă cinci camere luxoase, cu vedere la plajă și restaurant. Cazare perfectă pentru vacanțe relaxante. Rezervați acum pentru o experiență de neuitat pe plaja noastră privată.

Psili Ammos Beach, situată în sudul insulei Thassoss, la 12 km de Potos. Este o afacere de familie care se bucură de succes, din anii 1980 și până în prezent. Primitorul complex constă în: Psili Ammos Fish Restaurant Restaurant cu specific pescărescPsili Ammos Beach Bar și Psili Ammos Luxury Rooms – camere de închiriat .

Începând cu sezonul 2017, Psili Ammos vă pune la dispoziție cinci camere luxos amenajate, oferind o experiență de cazare deosebită. Aceste camere sunt poziționate strategic, la doar 30 de metri de plajă. Sunt amplasate deasupra restaurantului, pentru a asigura o priveliște spectaculoasă și acces rapid la plaja cu nisip fin.

Dintre cele cinci camere, trei dispun de un confortabil pat dublu și o canapea. Oferă posibilitatea de a găzdui între 2 și 3 persoane. Celelalte două camere sunt echipate cu un pat dublu și o canapea pentru două persoane, asigurând spațiu pentru până la 4 oaspeți. Fiecare cameră emană eleganță și rafinament, fiind amenajate cu atenție la detalii pentru a oferi o atmosferă primitoare și relaxantă.

Locația oferă o experiență de vacanță perfectă pentru familiile cu copii. Are  o plajă cu intrare lină în apă și nisip fin. Copiii se pot bucura în voie de jocurile pe plajă, în timp ce adulții se pot relaxa și admira peisajul pitoresc. Pentru momentele în care soarele devine dogoritor, oaspeții pot să se retragă în răcoarea și confortul camerelor.

De asemenea, se propune ca oaspeții să se delecteze cu preparatele culinare pe terasa umbroasă a restaurantului. Aici îi așteaptă un meniu bogat, inclusiv mâncare tradițională, pește proaspăt și fructe de mare. Toate bucatele sunt alese cu grijă pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

În concluzie, Psili Ammos reprezintă alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă și plină de confort. Eleganța și frumusețea locației, plaja privată și serviciile impecabile creează un cadru impresionant pentru o experiență memorabilă.

Date de contact Psili Ammos Luxury Rooms:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 3063?hl=en
Psili Ammos
Website: https://www.facebook.com/psiliammosluxuryrooms/
https://www.facebook.com/psiliammosthassos/
http://www.psiliammos.com/en/rooms.html
E-mail: psiliammos2014@gmail.com
Tel.: +30 2593 052880

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *