Psili Ammos Fish Restaurant

Experiențe gastronomice de neuitat

Restaurantul Psili Ammos oferă o experiență culinară autentic grecească, cu specialități proaspete, servire impecabilă și vedere la apusul mării. Descoperiți bucate delicioase într-un cadru idilic la malul mării.

 

Psili Ammos Beach, situată în sudul insulei Thassoss, la 12 km de Potos. Este o afacere de familie care se bucură de succes, din anii 1980 și până în prezent. Primitorul complex constă în: Psili Ammos Fish Restaurant Restaurant cu specific pescărescPsili Ammos Beach Bar și Psili Ammos Luxury Rooms – camere de închiriat .

Amplasat direct pe plaja din Psili Ammos, Psili Ammos Fish Restaurant se caracterizează prin bucătăria sa autentică grecească, meniul diversificat, serviciul impecabil, prețurile rezonabile și, mai presus de toate, preparatele delicioase.

Situat chiar lângă mal, restaurantul oferă o experiență culinară perfectă. Are specialități tradiționale grecești, aperitive îmbietoare, fructe de mare proaspete și delicii gătite la grătar. Oaspeții se pot bucura de o experiență gastronomică memorabilă, de la prânz până seara târziu.

Uleiul de măsline extra virgin, unul dintre produsele locale, este folosit în prepararea mâncărurilor gătite și a salatelor. Felurile de mâncare sunt create cu cele mai fine ingrediente. Astfel, se asigură cea mai înaltă calitate a bucătăriei tradiționale grecești pentru a satisface preferințele rafinate ale clienților noștri.

Cu decorul său de lângă malul mării, restaurantul oferă o experiență culinară perfectă, oferind un fundal pitoresc pentru ca oaspeții să se bucure de creații delicioase în timp ce se bucură de briza mării și de priveliștea spectaculoasă a apusului de soare.

Fiecare fel de mâncare, de la aperitivele rafinate la fructele de mare proaspete și preparatele la grătar, este pregătit cu meticulozitate pentru a satisface chiar și cele mai rafinate gusturi. Odată cu apusul soarelui, clienții se pot delecta cu o cină memorabilă, savurând fiecare bucată cu pasiune și atenție la detalii. Psili Ammos Fish Restaurant devine destinația ideală pentru cei care doresc să descopere autenticitatea și bogăția bucătăriei grecești într-un cadru idilic de pe plaja Psili Ammos.

Date de contact Psili Ammos Fish Restaurant:

https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 3054?hl=en
https://www.facebook.com/psiliammosfishrestaurant/
http://www.psiliammos.com/en/restaurant.html
E-mail: psiliammos2014@gmail.com
Tel.: +30 2593 052880

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm pentru: - bucătăria autentic grecească, cu preparate proaspete și delicioase; - serviciul impecabil și atmosfera relaxantă chiar pe plaja Psili Ammos; - prețurile rezonabile pentru o experiență culinară de înaltă calitate; - cadrul pitoresc cu vedere peste mare spre apus, pentru clipe memorabile.

Astris
Direcții