Porto Vathy Marble Beach

Una dintre cele mai frumoase plaje din insula Thassos

Renumita plajă Porto Vathy Marble Beach, una dintre cele mai frumoase plaje din insula Thassos, este situată la circa 6 km de capitala Limenas.

Porto Vathy Marble Beach este o adevărată bijuterie. Oferă o experiență de neegalat vizitatorilor care caută o evadare într-un decor natural magic și de neuitat. Specifice sunt apele sale cristaline turcoaz, nisip alb și limpede atât în apă, cât și în afara mării și atmosfera senină creată de pinii denși din jur. Porto Vathy Marble Beach este un paradis de liniște și frumusețe naturală. Experiențe de neuitat vă așteaptă!

Restaurantul Marble Beach: Savurați aromele Greciei
Răsfățați-vă cu o călătorie culinară prin Grecia, la Restaurantul Marble Beach. Restaurantul are o locație uimitoare, cu vedere la Marea Egee. Acesta oferă o varietate de mâncăruri tradiționale grecești, de la fructe de mare proaspete până la mâncăruri delicioase din carne, toate preparate cu cele mai proaspete ingrediente locale. Bucurați-vă de masă în sunetul liniștitor al valurilor și priveliștea uluitoare la mare. O adevărată sărbătoare pentru simțuri!

Marble Beach Cafe – Bar: Relaxați-vă lângă mare
Are o atmosferă plăcută și scaune confortabile. Este locul perfect pentru a vă relaxa și a savura o băutură răcoritoare, cafele delicioase, o selecție largă de băuturi adaptate gusturilor dvs. sau o gustare ușoară. Savurați un cocktail în timp ce admirați priveliștile uimitoare ale apelor turcoaz și ale pietricelelor de marmură albă. Fie că sunteți în căutarea unui loc liniștit pentru a citi o carte sau un loc pentru a socializa cu prietenii, Marble Beach Cafe – Bar este locul perfect.

Porto Vathy Marble Beach este o destinație ideală pentru a îmbrățișa frumusețea naturii.

Simțiți căldura soarelui în timp ce vă bucurați de razele aurii. Faceți o plimbare pe îndelete de-a lungul țărmului, afundându-vă tălpile în nisipul moale și alb. Lăsați briza blândă a mării să vă mângâie fața. Bucurați-vă de sunetul liniștitor al valurilor care se lovesc de țărm. Apele cristaline ale plajei vă cheamă pentru o baie răcoritoare, invitându-vă să vă cufundați în îmbrățișarea sa curată.

Este și o destinație potrivită pentru familii, cu apele sale calme și atmosfera liniştită. Copiii se pot bucura să se joace pe nisip, să se bălăcească în apele puțin adânci și să exploreze natura înconjurătoare.

Există parcare disponibilă lângă plajă. Vă puteți parca comod mașina și puteți accesa cu ușurință plaja și facilitățile sale.

Porto Vathy Marble Beach vă întâmpină cu ospitalitate caldă, promițând o experiență de neuitat. Creați amintiri prețioase alături de cei dragi în timp ce îmbrățișați magia plajei și a insulei Thassos!
In sejurul dvs. în Thassos, planificați-vă cel puțin o vizită la Porto Vathy Marble Beach, pentru amintiri de neuitat!

Localizare: Porto Vathy
Facebook: https://www.facebook.com/PortoVathy/
Instagram: https://www.instagram.com/porto_vathy_marble_beach
Tel.: +30 698 723 1159
E-mail: portovathymarblebeach@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

plaja a