Pierion Musses Suites

Priviți marea

Descoperiți luxul la malul mării în Pierion Musses Suites, Skala Potamia. Cazare variată, plaje aurii, și facilități premium pentru o vacanță de neuitat. Aflați mai multe acum!

Pierion Musses Suites sunt situate în Skala Potamia, într-un loc privilegiat, la țărmul mării, oferind acces direct la renumita plajă Golden Beach.

Pierion Musses Suites vă oferă mai multe tipuri de cazare: studiouri și maisonette – apartamente pe două nivele.

STUDIO CU VEDERE TOTALĂ LA MARE – este în fața mării, cu o priveliște incredibilă! Capacitatea acestuia este de 2 persoane și 1 copil cu vârsta de până la 6 ani. Include pat dublu și un pat glisant, televizor, bucătărie (complet utilată) și este primul în fața plajei!

MAISONETTE – apartament CU VEDERE TOTALĂ LA MARE are capacitatea de a găzdui de la 2 la 6 persoane. La etaj se afla un pat dublu si un pat supraetajat și balconul, iar la parter, o canapea extensibila dubla, living, bucătărie complet utilată și baie. Apartamentul are 2 televizoare.

MAISONETTE – apartament CU CURTE MARE (cele mai apropiate de plajă) sunt două în total. Capacitatea acestora este de la 2 la 5 persoane. Au o curte mare cu șezlonguri și umbrele mari. La etaj se afla un pat matrimonial si un balcon interior, iar la parter doua canapele duble – paturi, living, bucatarie complet utilată si baie. Apartamentul are 2 televizoare.

MAISONETTE – apartament CU PAT supraetajat, sunt cinci în total. Capacitatea acestora este de la 2 la 6 persoane. La etaj se afla un pat dublu si un pat supraetajat, balconul, iar la parter, o canapea extensibila dubla, living, bucătărie complet utilată și baie. Apartamentul are 2 televizoare.

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, Wi-Fi gratuit, plase de țânțari, șezlonguri gratuite pe plajă și parcare gratuită!

Skala Potamia- Golden Beach este la doar 3 km de satul Potamia și la aproximativ 11 km de capitala Limenas. Este un sat amplasat chiar pe malul mării, într-un dintre cele mai frumoase golfuri din Grecia, Chrysi Ammoudia, care se întinde din Skala Potamia până în Skala Panagia, având aproximativ 14 km de plajă de nisip! În ultimii ani, turismul s-a dezvoltat foarte mult în această parte a insulei, care oferă totul pentru a petrece o vacanță de neuitat!

În tavernele pitorești amplasate de-a lungul plajei, veți găsi o mulțime de pește și fructe de mare proaspete, lângă mare și vă puteți relaxa în cafe-baruri, activități pentru toate gusturile și vârstele!

Date de contact Pierion Musses Suites:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75842
Skala Potamia

Rezervări
Tel.: +302593061550, +302351086000
+306987937869, +306946004966, +306986333193, +306973200395
E-mail: pierionmusses@hotmail.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea panoramică la Marea Egee, pentru relaxare și recreere; - varitatea de unități de cazare pentru diverse preferințe și necesități; - accesul direct la renumita plajă Golden Beach pentru vacanțe perfecte; - servicii incluse precum aer condiționat, Wi-Fi și parcare gratuită.

Skala Potamia
Direcții