Philoxenia Inn

Rafinament, relaxare, remarcabil

Experimentați luxul la Hotelul Philoxenia Inn, Thassos Town. Camere confortabile, piscină, grădină și facilități premium. Oază perfectă într-o locație centrală, oferind relaxare și confort neegalate.

Hotelul Philoxenia Inn, situat în Thassos Town, capitala insulei, se găsește vizavi de Muzeul Arheologic, în proximitatea Pieței Antice, la aproximativ 100 m de piața Limenas și portul renumit, și la 200 m de cea mai apropiată plajă din Limenas.

Edificiul Hotelului Philoxenia Inn este strategic plasat, facilitând accesul rapid și facil către centrul orașului pe jos. Este, de asemenea, o oază splendidă de odihnă și relaxare, situată într-o zonă extrem de liniștită.

Cele 24 de camere complet echipate și cele 3 studiouri sunt dotate cu toate facilitățile necesare: aer condiționat, încălzire centrală, Wi-Fi gratuit, televizor, sistem de muzică, frigider, telefon, seif, uscător de păr și balcon.

Hotelul este înconjurat de o grădină plină de flori și dispune de o piscină frumoasă, echipată cu șezlonguri și umbrele (utilizare gratuită pentru oaspeții hotelului). De asemenea, oferă un bar exterior la piscină și un bar interior, unde oaspeții pot relaxa și urmări televizorul, având acces la servicii de fax și internet.

Stilul său arhitectural neoclasic oferă luxul împreună cu tot confortul, iar amenajarea interioară a spațiului contribuie la crearea unei șederi cât mai plăcute.

Facilitățile și serviciile oferite de hotel includ micul dejun, accesul la un Centru SPA, hidromasaj și o sală de sport.

Hotelul Philoxenia Inn se angajează să transforme șederea oaspeților săi într-o experiență de neuitat!

Date de contact Philoxenia Inn:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 24.7115882
Limenas
Website: https://www.philoxeniainn.gr/en/

Rezervări:
Tel.: +30 25930 23331
E-mail: book@philoxeniainn.gr

 

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală, aproape de atracții și plaje renumite. - camerele și studiourile luxoase, complet echipate cu facilități moderne; - spațiul relaxant, înconjurat de o grădină cu piscină atrăgătoare. - serviciile premium, inclusiv mic dejun, SPA, hidromasaj și sală de sport.

Limenas
Direcții