Petra Residence

Rafinamentul relaxării

Petra Residence, vile de piatră la 500 m de Golden Beach. Spații elegante, dotări complete, capacitate pentru 6 adulți și 2 copii. Terasă cu mobilier de grădină pentru relaxare optimă.

Petra Residence se află în Skala Potamia, la o distanță de doar 500 de metri de faimoasa plajă cu nisip Golden Beach. Aceste vile de piatră, proaspăt construite, impresionează prin suprafața generoasă de 85 de metri pătrați, trei dormitoare, două băi și un living spațios, echipat cu o zonă de bucătărie ce include frigider, plită și toate facilitățile necesare.

Capabile să găzduiască confortabil până la 6 adulți și 2 copii, aceste vile reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un sejur relaxant și elegant. Mobilierul elegant și confortabil contribuie la atmosfera plăcută. Dotările complete, precum televizorul, aerul condiționat și conexiunea Wi-Fi, asigură confortul maxim al oaspeților.

Fiecare vilă dispune de o terasă amenajată cu mobilier de grădină, oferind o oportunitate perfectă pentru a savura momente de relaxare în aer liber. Această atenție la detalii și confortul oferit fac din Petra Residence locația perfectă pentru cei care doresc să experimenteze luxul și liniștea la malul mării. Cu facilități complete și o amplasare strategică, aceste vile sunt alegerea ideală pentru o vacanță de neuitat în Skala Potamia.

Date de contact Petra Residence:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.75427
Skala Potamia

Rezervări
E-mail: info@green-island.gr
Tel.: +30 6940981213

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația excelentă: aproape de plaja Golden Beach, la doar 500 m; - confort și eleganță: vile spațioase, mobilate elegant, pentru sejururi relaxante; - dotările complete: televizor, aer condiționat, Wi-Fi pentru confortul maxim; - terasa cu grădină: oferă o oază de relaxare în aer liber.

Skala Potamia
Direcții