Petra Houses

Relaxare modernă naturală

Apartamente de închiriat în Potos, la 600 m de plajă. Bungalow-uri moderne și maisonette într-o zonă liniștită, cu facilități excelente și grădină aromată. Rezervați acum!

Situată în Potos, la aproximativ 600 de metri de plajă, pe drumul către Theologos, Petra Houses pune la dispoziție două bungalow-uri și o maisonette pentru închiriere. Cele trei locuințe se află într-o zonă liniștită, înconjurată de livezi de măslini. Grădina lor este bogată în plante aromatice, oferind un spațiu special amenajat pentru grătar.

Cele două bungalow-uri, cunoscute sub numele de Aristotel și Epicur la Petra Houses, au capacitatea de a găzdui câte 5 persoane fiecare, în timp ce maisonetta denumită Tucidide poate primi maxim 4 oaspeți.

Fiecare bungalow dispune de aer condiționat și o zonă de living cu bucătărie complet utilată, masă, scaune, canapea extensibilă dublă și o mică bibliotecă cu literatură locală. Dormitorul separat oferă un pat dublu și unul single, împreună cu un dulap. Baia este dotată cu duș și mașină de spălat. Terasa din fața intrării este echipată cu mese și scaune pentru relaxare.

Maisonetta este construită pe două nivele: primul nivel găzduiește zona de living cu bucătărie complet utilată, masă, scaune, televizor și o canapea single, împreună cu baia dotată cu duș. La etaj, se află dormitorul cu un pat dublu și unul single, televizor și aer condiționat. La ambele nivele, balconul oferă un loc de relaxare cu masă și scaune.

Facilități:

Zonă de grătar
Grădină
Wi-Fi
Parcare privată
Aer condiționat
Balcon
Încălzire centrală
Bucătărie
Coffee maker
Uscător de păr
Fier de călcat
Cană fierbatoare
Frigider
TV prin satelit
Baie cu duș
Masă și scaune
Toaster

Date de contact pentru Petra Houses:

Localitate: Potos
E-mail: info@petrahouses.gr
Telefon: 0030 2593 053 506 / 0030 6972 514 305
Website: http://petrahouses.gr/index.php/en/
Facebook: https://www.facebook.com/petrahouses

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - locația pitorească: aproape de plajă, într-o zonă liniștită cu livezi de măslini; - varitatea de cazare: două bungalow-uri și o maisonette, potrivite diferitelor nevoi; - dotările moderne: aer condiționat, Wi-Fi și facilități de bucătărie complet utilate; - spațiul exterior relaxant: grădina, terasele și balcoanele cu amenajări pentru relaxare plăcută.

Potos
Direcții