Pefkari Studios

Cazare la malul mării

Descoperiți liniștea la Studios Pefkari, Thassos. Cazări confortabile, aproape de Potos, taverne și plajă. Rezervați acum, pentru o vacanță relaxantă și plină de confort.

Bucurați-vă de o vacanță relaxantă la Studios Pefkari, aflat în zona de sud a insulei Thassos, la Pefkari Beach. Situat la doar 900 de metri de stațiunea Potos, acest complex reprezintă o alegere accesibilă pentru cei ce caută o cazare liniștită.

Pefkari este locul perfect pentru cei ce doresc o vacanță relaxantă. Cu taverne și baruri în imediata apropiere, veți avea tot ce vă trebuie fără să fiți nevoiți să vă deplasați cu mașina pe perioada sejurului.

Dacă sunteți în căutarea agitației din Potos, puteți ajunge acolo printr-o plimbare plăcută, fără a vă face griji pentru parcare. Viața de noapte și shopping-ul sunt la îndemâna dvs.

Studiourile pot găzdui confortabil 2, 3 sau 4 persoane, iar un apartament special poate adăposti până la 5 persoane. Amplasate la etajele doi și trei, oferă o panoramă superbă spre marea albastră, clădirea fiind poziționată chiar pe plajă.

Beneficiați de facilități precum kitchineta, aer condiționat, televizor, duș, uscător de păr, Wi-Fi, parcare gratuită, balcon, precum și umbrele și șezlongurile gratuite.

Alegeți Studios Pefkari pentru o experiență relaxantă și confortabilă de  vacanță în Thassos.

Date de contact Studios Pefkari:

Localizare: Pefkari
Website: http://studiospefkari.com/
Tel.: +30 25930 52488
E-mail: info@studiospefkari.com

o recenzie

  1. Recomand

    Am fost cazată în luna mai 2023,camere foarte curate, gazdă primitoare. Recomand acest loc tuturor.

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pefkari
Direcții

Recomandăm Pefkari Studios pentru: - Locație pitorească pe malul sudic al insulei Thassos. - Atmosferă liniștită cu taverne și baruri în proximitate imediată. - Acces facil la agitația din Potos printr-o plimbare plăcută. - Studiouri și apartamente spațioase, ideale pentru cupluri și familii numeroase.

Pefkari
Direcții