Oneiro Zois Rooms

Confort, relaxare, frumusețe

Oneiro Zois Rooms oferă confort și relaxare în studiouri moderne, recent renovate, în Skala Prinos. Experimentați frumusețea naturală, facilități complete și oferte speciale pentru o vacanță memorabilă.

Oneiro Zois Rooms sunt localizate în Skala Prinos, în zona pitorească Dasillio. Aceasta este celebră pentru plajele sale cu nisip, umbrite de păduri de pini, reprezintă o alegere perfectă pentru cei ce caută confort și relaxare.

Această unitate de cazare dispune de 7 studiouri recent renovate. Acestea sunt situate la etajele unu și doi, deasupra micului magazin Dasillio. Fiecare studio este echipat cu un pat dublu, iar unele includ și o canapea pentru una sau două persoane, oferind astfel posibilitatea de a găzdui confortabil mai mulți oaspeți.

Facilitățile includ băi cu duș, televizor, frigider, dulap, balcon sau terasă, aer condiționat și acces Wi-Fi gratuit. În plus, unitatea dispune de un loc de joacă pentru copii, o grădină frumoasă și parcare gratuită, asigurând astfel un sejur relaxant și fără griji pentru oaspeți.

În imediata apropiere se află două plaje cu nisip, invitant pentru cei ce doresc să se bucure de soare și mare. De asemenea, la Taverna Oneiro Zois, oaspeții beneficiază de o reducere de 10% la fiecare masă, oferindu-le astfel posibilitatea de a savura preparate delicioase la un preț avantajos.

Rezervând un sejur la Oneiro Zois Rooms, oaspeții vor experimenta combinația perfectă între facilități moderne, confort și frumusețea naturală a zonei Dasillio. Cu servicii impecabile și oferte speciale, această locație devine alegerea ideală pentru o vacanță de neuitat în Skala Prinos.

Date de contact Oneiro Zois Rooms:

Localizare: Dasillio Prinos
Dasillio Prinos
Thassos island, 64010 Greece
Website www.oneirozois.com

Rezervări
Tel: 0030 25930 71445
Mobil: 0030 6944784988
E-mail: info@oneirozois.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Prinos
Direcții

Recomandăm Oneiro Zois Rooms pentru: - Confort și relaxare în studiouri recent renovate și modern echipate. - Acces ușor la două plaje cu nisip în apropiere. - Beneficii exclusive la Taverna Oneiro Zois pentru o experiență gastronomică. - Facilități complete, de la parcare gratuită la loc de joacă.

Skala Prinos
Direcții