Olvion Suites

Refugiu seren

Olvion Suites oferă ședere relaxantă în Skala Sotiros, între marea liniștită și măslinii pitorești. Apartamente elegante, spațioase, cu facilități moderne, cu vedere la priveliștea uimitoare a grădinilor de măslini.

Olvion Suites se află într-o poziție privilegiată, amplasate cu grijă între liniștea mării și frumusețea livezilor de măslini din Skala Sotiros. Acest complex de 6 apartamente proaspăt construite oferă o experiență de relaxare profundă, încununată de priveliștea uimitoare a măslinilor care înconjoară locația, creând astfel un cadru desăvârșit pentru o ședere unică în Thassos.

Fiecare suită spațioasă, cu o suprafață generoasă de 40 de metri pătrați, reprezintă o combinație perfectă de eleganță și confort. Cu un dormitor dotat cu un pat Queen-size, televizor prin satelit de 40 de inch și sistem de aer condiționat, acestea oferă o atmosferă relaxantă. Livingul confortabil este echipat cu o canapea pat dublu, sistem de aer condiționat și un televizor de 40 de inch, prevăzut cu antenă prin satelit. Bucătăria este complet utilată, iar baia spațioasă și modernă completează armonios facilitățile oferite.

Fiecare suită poate primi cu ospitalitate până la 4 persoane, garantând un sejur plăcut pentru toți oaspeții. Toate camerele beneficiază de acces gratuit la Wi-Fi, iar facilitățile includ și parcare disponibilă. Poziționat în inima Skala Sotiros, complexul devine punctul de plecare ideal pentru explorarea întregii insule Thassos.

La numai un minut de mers pe jos, o plajă organizată cu ape limpezi și cristaline se dezvăluie, oferind o oază de relaxare și recreere pentru vizitatori.

Date de contact Olvion Suites:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.55106
Skala Sotiros
Website: https://olvionsuites.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/olvionsuites
Instagram: https://www.instagram.com/olvionsuites/

Rezervări
E-mail: olvionsuites@gmail.cominfo@olvionsuites.gr
Tel.: +30 6972 287951 Mari; +30 6948 437 445 Giorgos

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Sotiros
Direcții

Recomandăm pentru: - priveliștea pitorească a măslinilor înconjurători pentru relaxare profundă; - suitele spațioase, elegante, cu facilități moderne pentru confort maxim; - locația centrală în Skala Sotiros, punct de plecare ideal; - plaja la doar un minut distanță, oferind recreere imediată.

Skala Sotiros
Direcții