Olga’s Apartments

Apartamente la țărmul mării, lângă plajă

Olga’s Apartments, în Skala Rachoni, oferă cazare de lux și panoramă uimitoare către Marea Egee. Cu facilități moderne și proximitate la plajă, garantează o vacanță relaxantă. Rezervați acum!

Situat într-o mare de soare, Olga’s Apartments este alegerea perfectă pentru cei care caută o experiență de cazare excepțională pe insula Thassos. Aceste apartamente elegante se află în Skala Rachoni. Acestea oferă o panoramă de neegalat asupra Mării Egee. Sunt în imediata apropiere a plajei, ceea ce le face ideale pentru o vacanță relaxantă și plină de soare.

Fiecare unitate de cazare are posibilitatea de a găzdui între 3 și 4 persoane. Fiecare dispune de facilități moderne pentru a asigura confortul maxim al oaspeților. Dormitorul spațios, livingul cu zonă de bucătărie complet echipată, și terasă cu vedere la mare. Astfel, se creează un cadru perfect pentru relaxare și aprecierea priveliștii spectaculoase.

Dotările includ televizor cu ecran plat, conexiune WiFi, aer condiționat pentru a vă menține răcoroși în zilele călduroase, aparat pentru prepararea de ceai și cafea pentru a vă începe diminețile într-un mod plăcut, și o serie de electrocasnice utile precum plită, cuptor, frigider. Pentru confortul suplimentar, sunt disponibile și facilități precum seif, uscător de păr și fier de călcat.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe luxoase, Olga’s Apartments pune la dispoziție o vilă spațioasă, complet utilată și cu o piscină privată. Această opțiune de cazare poate găzdui între 8 și 10 persoane, reprezentând alegerea ideală pentru grupuri mai mari sau familii care doresc intimitate.

Pentru a vă asigura că șederea dumneavoastră este lipsită de griji, Olga’s Apartments oferă și o parcare privată gratuită. Astfel, vă puteți bucura de fiecare moment fără a vă face griji în legătură cu locul de parcare.

Rezervați acum la Olga’s Apartments pentru a vă transforma vacanța într-o experiență memorabilă de relaxare și lux pe insula Thassos.

Date de contact Olga’s Apartment:

Localizare: Skala Rachoni
Facebook https://www.facebook.com/Olgasapart.gr
Rezervări
Telefon: +30 2593 081081
Email: djjorjepionner@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Rachoni
Direcții

Recomandăm Olga's Place pentru: - Locație idilică: Priveliște la Marea Egee. - Confort modern: Facilități de ultimă generație pentru o ședere relaxantă. - Proximitate la plajă: Ideal pentru o vacanță plină de soare. - Opțiune privată: Vilă spațioasă cu piscină pentru experiență luxoasă.

Skala Rachoni
Direcții