Nisos Greek Cuisine

Savorare autentică, prospătime, bucurie

Descoperiți NISOS Greek Cuisine în Limenaria cu o varietate autentică de preparate proaspete, salate bogate și opțiuni delicioase de carne la grătar. Servicii eficiente de Take Away și livrare disponibile.

NISOS Greek Cuisine, o afacere recent deschisă, se află în Limenaria, în proximitatea portului vechi, pe o stradă ce urcă din zona centrală către artera principală a insulei. În fiecare zi, clienții se pot bucura de o varietate bogată de preparate proaspăt gătite. Aceasta cuprinde atât mâncăruri tradiționale, cât și diverse sortimente de carne pregătite la grătar și la rotisor.

Opțiunile abundente de salate includ variante precum salată grecească, salată verde, salată cu pui, salată cu ton și specialitatea casei, SALATĂ SPECIALĂ NISOS. Aceasta din urmă este compusă din salată, legume la grătar, susan, oțet balsamic, parmezan și aperitive cu legume și brânzeturi.

Cu un accent deosebit pus pe preparatele de carne la grătar și la rotisor, meniul include opțiuni delicioase precum pui, miel, ciolan de porc, fleică, kokoretsi și kondosouvli.

Pentru a satisface nevoile clienților aflați în mișcare, restaurantul oferă servicii eficiente de Take Away și livrare (delivery). Cu o atenție deosebită acordată prospătății și calității ingredientelor, experiența culinară oferită de NISOS Greek Cuisine devine o alegere excelentă pentru cei ce doresc să descopere autenticitatea bucătăriei grecești într-un ambient primitor și accesibil.

Date de contact Nisos Greek Cuisine:

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenaria
Direcții

Recomandăm pentru: - diversitatea culinară autentică, de la mâncare tradițională la preparate inovatoare; - apropierea de portul vechi, oferind atmosferă pitorească și accesibilitate comodă; - meniul bogat în opțiuni sănătoase, inclusiv salate proaspete și preparate la grătar; - serviciile rapide de Take Away și livrarea pentru o experiență convenabilă.

Limenaria
Direcții