Nina Studios 2

Confort privilegiat, relaxare desăvârșită

Nina Studios 2 beneficiază de o locație privilegiată în Skala Potamia, situându-se într-o zonă liniștită, la doar 150 de metri de plajă și centrul stațiunii.

Complexul pune la dispoziție zece studiouri spațioase, fiecare având o generoasă suprafață de 25 de metri pătrați. Acestea sunt concepute cu atenție pentru a satisface diversele preferințe ale oaspeților. Indiferent de numărul membrilor grupului sau tipul călătoriei, fiecare studio asigură confort și rafinament pe durata șederii.

Unitățile oferă opțiuni flexibile de cazare, inclusiv un pat dublu sau două paturi de o persoană, împreună cu un fotoliu pat confortabil. Dacă există nevoia unui pat suplimentar, acesta poate fi furnizat pentru a asigura odihnă liniștită și confort maxim.

Fiecare studio este echipat cu facilități moderne, precum aer condiționat pentru a menține temperatura optimă, bucătărie complet utilată pentru auto-gătire, frigider pentru păstrarea alimentelor proaspete, televizor LCD pentru divertisment și un uscător de păr pentru a completa confortul zilnic.

Pentru a vă bucura de aer proaspăt și a socializa într-un mediu plăcut, vă invităm să vă relaxați pe terasa noastră, echipată cu uscător, masă și scaune confortabile. În incinta complexului, veți găsi o curte generoasă, cu zone de joacă pentru cei mici și spații de relaxare pentru toți oaspeții.

În spatele vilei, facilități precum grătarul, bucătăria comună și o masă mare cu scaune completează experiența oferită de complex. Parcarea privată, situată în apropierea vilei, reprezintă o soluție convenabilă pentru oaspeți. Se recomandă rezervarea șederii la Nina 2 Studios în Skala Potamia pentru a experimenta această combinație excepțională de confort și ospitalitate impersonală.

Date de contact Nina Studios 2:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … !4d24.7562
Skala Potamia
Website: https://www.nina-studios.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/StudiosNina/
Date de contact pentru rezervări:
Telefon: +30 25930 61457
Mobile: +30 69449 88796
Mobile: +30 69454 29243
Email: info@nina-studios.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală, la doar 150 de metri de plajă și centrul stațiunii; - studiourile spațioase cu dotări complete și confort maxim; - curtea generoasă cu facilități pentru copii și zone de relaxare; - parcarea privată pentru oaspeți în proximitatea vilei.

Skala Potamia
Direcții