Medical Center Doctor Liana Stamatidu

Sănătate, îngrijire, confort

Centrul Medical Dr. Liana Stamatidu oferă îngrijire sănătate de încredere în Skala Potamia, Thassos, cu servicii prompte, non-stop în sezonul estival, inclusiv examinări la locația pacientului. Acceptăm asigurări de călătorie.

Centrul Medical Doctor Liana Stamatidu își desfășoară activitatea în Skala Potamia, Thassos, oferind servicii de înaltă calitate în domeniul îngrijirii sănătății încă din anul 2013.

Pacienții, indiferent de vârstă, beneficiază de asistență medicală promptă și profesionistă, furnizată de către personalul prietenos și multilingv, subliniind angajamentul față de calitate.

Medical Center Doctor Liana Stamatidu se adresează atât rezidenților, cât și vizitatorilor, asigurând cel mai înalt standard de îngrijire a sănătății disponibil non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pe durata întregului sezon estival.

Examinările medicale pot avea loc fie în incinta centrului din Skala Potamia, fie direct la hotelul sau locul de cazare al pacientului, facilitând accesul și comoditatea.

Se acceptă toate polițele de asigurare de călătorie și asigurările medicale recunoscute, asigurând astfel fiecărui vizitator că este bine acoperit și protejat într-o țară străină. Această măsură adaugă un strat suplimentar de confort și siguranță experienței medicale în cadrul centrului nostru.

Cu o echipă de profesioniști dedicați și o infrastructură modernă, Centrul Medical Dr. Liana Stamatidu rămâne un partener de încredere pentru îngrijirea sănătății dumneavoastră în timpul șederii în Thassos.

Servicii medicale în următoarele zone:
– Skala Prinos;
– Skala Rachoni;
– Pachis Beach;
– Limenas;
– Makriammos;
– Golden Beach;
– Panagia;
– Skala Potamia (sediul centrului medical);
– Kinira;
– Paradise Beach;
– Thassos Grand Resort.

Date de contact Medical Center Doctor Liana Stamatidu:

Localizare: Skala Potamia

Date de contact
Tel. mobil: +306975950011 (WhatsApp, Viber)
E-mail: sanitasgr@gmail.com
Deschis permanent, pe durata sezonului estival. 24/24 ore, 7/7 zile

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skala Potamia
Direcții

Recomandăm Medical Center Doctor Liana Stamatidu pentru: - Asistență medicală de calitate, disponibilă 24/7 în Skala Potamia. - Personal prietenos și multilingv, angajat pentru servicii profesioniste și prompte. - Examinări medicale la centrul din Skala Potamia sau la locația pacientului. - Acceptarea polițelor de asigurare de călătorie pentru acoperire extinsă și siguranță.

Skala Potamia
Direcții