Maria Studios

Relaxare, eleganță, proximitate

Descoperiți Studios Maria în Potos, Thassos – oază de confort modern, aproape de plajă, oferind facilități de top pentru o vacanță relaxantă. Rezervați acum!

Amplasate într-o zonă liniștită, Studios Maria reprezintă o oază de relaxare, la doar câteva minute de mers pe jos de centrul orașului Potos și de plajă. Aceste locuințe spațioase și confortabile vă întâmpină cu ospitalitate, oferindu-vă șansa de a vă bucura de un sejur relaxant în Potos.

Caracteristici ale Studios Maria:

Dotări moderne: apartamentele și studiourile sunt complet echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura confortul pe durata șederii.
Aer condiționat: fiecare unitate dispune de aer condiționat pentru a vă asigura că vă simțiți mereu plăcut, indiferent de condițiile meteorologice.
Televizor: relaxați-vă și bucurați-vă de divertismentul preferat pe un televizor de calitate, disponibil în fiecare locuință.
Bucătărie: gătiți-vă mâncărurile preferate în bucătăria complet utilată, oferindu-vă libertatea de a vă bucura de preparatele preferate.
Frigider: păstrați-vă băuturile și alimentele proaspete în frigiderul disponibil în fiecare unitate.
Baie modernă: beneficiați de băi moderne și spațioase pentru a vă relaxa în confort.
Internet Wi-Fi: rămâneți conectați cu cei dragi sau cu activitățile profesionale prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi rapide și sigure.
Balcon privat: bucurați-vă de o priveliște minunată sau savurați o cafea pe balconul privat al fiecărei unități.
Parcare gratuită: Studios Maria vă oferă acces la o parcare largă și gratuită, eliminând grija căutării unui loc de parcare.
Curte generoasă: relaxați-vă în curtea mare, un spațiu perfect pentru a petrece timp în aer liber.
Mediu liniștit și sigur: Studios Maria este situată într-un mediu liniștit și sigur, oferindu-vă liniștea necesară pentru o vacanță relaxantă.
În centrul stațiunii Potos: beneficiați de proximitatea față de centrul animat al stațiunii Potos, având acces ușor la magazine, restaurante și atracții locale.
Aproape de cele mai populare plaje: Studios Maria se află la doar o scurtă distanță de mers până la cele mai populare plaje din zonă, oferindu-vă oportunitatea de a vă bucura de nisipul fin și apele cristaline.

Studios Maria vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi cele mai frumoase vacanțe în Thassos. Experimentați confortul, ospitalitatea și farmecul acestei destinații deosebite.

Date de contact Studios Maria:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60868
Potos
Website: http://www.mariastudios.eu/index.php?lang=en
Rezervări
Tel: +30 25930 53455
+30 6972 715 468
E-mail: nikos.chatzigeorgiou@yahoo.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Potos
Direcții

Recomandăm pentru: - confort și modernitate: locuințe complet echipate pentru șederi confortabile și moderne; - relaxarea în liniște: oază de calm într-un mediu liniștit și sigur; - proximitate și accesibilitate: centrul stațiunii Potos și plajele cele mai populare la îndemână; - facilitățile variate: de la aer condiționat la balcon privat, totul pentru confortul dumneavoastră.

Potos
Direcții