Maria Pension

Rafinament sub soare

Descoperiți confortul într-un paradis de liniște la Pensiunea Maria din Astris. Camere elegante, dotări moderne și atmosferă relaxantă într-o locație cu plaje minunate. Rezervați acum!

Maria Pension este situată în partea de sud-vest a insulei, în liniștitul sat Astris, renumit pentru climatul său minunat, plajele sale frumoase cu ape limpezi și culori turcoaz, un paradis pentru cei care iubesc marea.

Maria Pension vă oferă diferite tipuri de camere, oaspeții putând alege între patru studiouri duble, un studio triplu sau un apartament – toate complet renovate si elegant decorate. Personalul nostru prietenos și calificat vă va asigura o ședere relaxantă și plăcută!

Fiecare unitate de cazare este dotată cu Wi-Fi gratuit, aer condiționat, televiziune prin satelit, frigider, balcon și baie proprie.

Studiourile duble sunt perfecte pentru 2 persoane. Fiecare este echipat cu un pat dublu confortabil, dulapuri mari, toaleta, chicinetă complet echipata, baie.

Studioul triplu poate găzdui 2-3 persoane. Fiecare dintre ele este echipat cu un pat dublu și un fotoliu pat, dulapuri mari, toaleta, chicinetă complet echipata, baie. Studiourile triple au terase cu vedere la munte, la grădină sau la mare.

Apartamentul cu două dormitoare poate găzdui maxim 4 persoane. Fiecare dormitor are un pat dublu și propriul televizor. La intrarea în apartament se află chicineta, care este dotată cu tot ce vă este necesar.

Curtea mare și îngrijită, cu verdeață și flori, dispune de spaţii de joacă, șezlonguri și balansoare, foișor și grătar, oaspeţii putând lua masa în aer liber.

Parcarea este asigurată, în curte.

Pentru o vacanţă relaxantă, Pensiunea Maria din Astris vă așteaptă!

Date de contact Maria Pension:

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 6152?hl=ro
Astris Thassos, Greece 64002
https://www.facebook.com/PensionMaria-207454855955468/
http://www.pensionmaria.gr/en/
Rezervari:
(+30) 6942 424 535 (engleza)
(+30) 6972 772 405 (germana)
info@pensionmaria.gr

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Astris
Direcții

Recomandăm pentru: - locația paradisiacă: Astris oferă plaje frumoase și un climat minunat; - diferitele opțiuni de cazare: studiouri duble, triple și apartament renovate; - dotările moderne: Wi-Fi, aer condiționat, televiziune prin satelit și balcon inclus; - spațiul exterior primitor: curte mare cu verdeață, grătar și zone de relaxare.

Astris
Direcții