Mandani Villa

Confort, eleganță, relaxare

Villa Mandani, bijuteria din Limenas, Thassos, oferă cazare luxoasă, centrală, și confortabilă. Camere renovate în 2014, self-catering, A/C eficient, design unic, TV și grădină frumos amenajată.

Villa Mandani este situată în Limenas, capitala insulei Thassos, la 800 m de noul port, la 1,5 km de centrul orașului, la 400 m de plaja Tarsanas, 350 m de plaja Agios Vasilios si 300 m de supermarketuri si brutarii.

Familia Mandani a construit acest mic complex de apartamente și garsoniere în anul 2008. Șapte ani mai târziu, în octombrie 2014, camerele au fost renovate pentru a le face mai confortabile, funcționale și luxoase, pentru a oferi clienților o cazare de înaltă calitate.

Sunt 5 unități de cazare în sistem self-catering – apartamente, suite și studiouri, acesta aflându-se la demisol, lângă recepție. Toate au A/C clasa energetica A, geamuri eficiente energetic si o pompa de căldură. Fiecare poate să găzduiască până la 4 persoane.

Fiecare apartament are un decor și o culoare diferită, abordându-se atenție fiecărui detaliu, mobilierul multifuncțional este minunat, materialele lenjeriei de pat sunt de lux, astfel încât să vă ofere confort, spațiu și un mare sentiment de lux discret.

Fiecare unitate de cazare este prevăzută cu TV cu ecran plat și chicinetă cu frigider, fierbător electric, prăjitor de pâine, plită și facilități pentru gătit. Baia privată are cabină de duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Grădina este frumos amenajată iar terasa are mobilier de grădină.

Date de contact Villa Mandani:

Rezervări
Tel.: +306974455756, +306978131418
E-mail : viktoriamantani@gmail.com

Evaluează și scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Limenas
Direcții

Recomandăm pentru: - locația centrală și apropierea de plaje și facilități locale; - cazarea de înaltă calitate, cu spații renovate pentru confort și lux; - diversitatea în unități de cazare self-catering, potrivite pentru diferite preferințe; - design-ul unic, mobilierul minunat și facilitățile moderne pentru o experiență relaxantă.

Limenas
Direcții